L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 d’abril del 2016

El Club de Patinatge participa a Paiporta en el VIII Trofeu Iniciació


El Club Patinatge de Tavernes ha participat en el VIII Trofeu Iniciació,una competició en la pista de patinatge del Poliesportiu de Paiporta i en concret a les modalitats del nivell Minis, Principiants i Avançats. 

Van assistir els patinadors que recientment han començat i disposen d'unes minimas habilitats puntuables per a formar-los al món de la competició, no sent apte per els qui ja han participat d'altres competències i esdeveniments puntuables del circuit regular de patinatge. 

En aquesta ocasió des del club de patinatge Tavernes van participar Meritxell Carrascosa, Daniela Rodrigo, Julia Talens, Rocio Gallego, David Bosh. Julia Talens va obtenir un meritori 3r lloc en la categoria Avançats, en aquesta mateixa categoria David va quedar en 7é en lloc. 
En categoria principiant - 21 competidors - s'aconsegueix el 4t lloc per part de Meritxell Carrascosa, 5é de Daniela Rodrigo i 8é lloc de Rocío Gallego