L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 d’abril del 2016

Però... no pararan mai?



Algú anit va passar una "bona" nit... de gamberrisme, clar. Com diria una coneguda cançó, pressumptament "una nit d'excessos alcohòlics" sinó no s'explica eixe afany de desfer una paret només perquè sí.

I damunt segons sembla ser no ho feren tot d'una: començaren i després remataren la faena. I com no ningú es va vore ni ningú no va telefonar a la Guàrdia Civil o a la Policia Local.

Llàstima perquè els autors mereixen que els donen una paleta i material i que refacen la paret, a més d'una bona temporada de treballs socials netejant carrers!


Perquè no és l'únic de la nit: hi ha com sempre papereres mig trencades i escampar el fem pels carrers junt als de sempre que deixen trastos al costats dels contenidors.

Uns dies és la l'espai de la Torreta, altres el Clot de la Font, altres qualsevol banquet del poble....

I ho deixen tot un desastre. I després venen els de sempre i diuen que si no es neteja, que si no es cuiden les coses...  Esperem que algun dia la cosa canvie. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre igual

UN JUBILAT ha dit...

S'estan perdent els valors,el civisme,el respecte,la solidaritat i altres valors, desgraciadament estan perdent-se.Cada dia es nota mes la manca de valors en la societat.

Anònim ha dit...

Entre 15.000 persones al festivern crec q no vam vore cap paret arrancada

Anònim ha dit...

Poca policia al carrer.

Anònim ha dit...

El anònim q ha nomenat el Festivern ( que ja vos val) no van arrancar cap paret però si que ne pintaren. Aixi que imparcialitat això es lo q vos falta. Hi ha mala gent en molts llocs , pobles, festiverns etc. Neutralitat per favor. Deixeu festiverns i cacaueres