L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 d’abril del 2016

Avui ha tingut lloc el Concurs d'Arròs al Forn de cigrons i panses modalitat amateur

La guanyadora del concurs

Avui ha tingut lloc el "I Concurs d'Arròs al forn amb cigrons i panses" (altrament dit "Arròs de Vigilia) modalitat amateur en la platja de Tavernes organitzat per ACEPLAT i la regidoria de Turisme de Tavernes.


Maria Asunción Gascón Sala ha estat la guanyadora, rebent com a premi cent euros, un trofeu i l'obsequi d'un sopar per a quatre persones en un restaurant associat a Aceplat. El segon premi  és també un sopar per a quatre persones i el tercer premi un sopar per a dos.

Segons ens comenten la cassola guanyadora ho ha fet amb bastant diferència quan a la puntuació, mentre la segon i la tercera han empatat i s'ha solucionat tenint en compte la millor composició de conjunt. S'han hagut de desqualificar tres cassoles per no complir quan als ingredients indicats en les bases.


El jurat ha estat format per la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i la cort d'honor, i tota l'evolució del concurs ha estat seguit per un centenar de persones.

CONCURS PROFESSIONAL

Demà pel matí tindrà lloc el "I Concurs " de professionals on hi ha inscrits 14 cuiners de Valencia i Alacant, i entre ells també del poble. El jurat serà mestre del CdeT de Gandia.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona als/les guanyadors/dores.