L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 d’abril del 2016

El festival Iboga Summer Festival tanca el seu cartell


El Iboga Summer Festival ha tancat la programació després d'incorporar al cartell el ska dels londinencs Bad Manners i als xilens Chico Trujillo.

Chico Trujillo
El festival tindrà lloc del 28 al 30 de juliol a la platja de Tavernes i com a gran novetat enguany és que Tavernes serà l'únic lloc d'Espanya on actuarà la Bad Manners, en gira amb motiu del seu 40 aniversari, segons fonts de l'organització. Grup format cap a 1979 i on cal destacar el protagonisme del vocalista i líder del grup, Douglas Trendle, més conegut com Fatty Bloodvessel, skinhead i autèntic home-espectacle en directe.



Els xilens Chico Trujillo delectaran als espectadors amb la mescla de cumbia, bolero, balkan i reggae, després de participar en festivals com a festivals com a Playboy Jazz Festival (Los Angeles) i realitzar una gira per USA i Europa.

Aquestes incorporacions se sumen a les que vàrem anunciar de Goran Bregovic, que serà cap principal de cartell al costat de Dub FX, Alpha Blondy i The Slackers en l'Iboga Summer Festival, únic que a Espanya acull música balkan, gypsy, ska, swing i altres músiques del món.




El cartell reuneix a més a altres participants de gran qualitat i prestigi, com la banda de swing Tape Five, la de balkan fusió Koza Mostra i Äl Jawala, el mestissatge dels belgues OPMOC i el DJ rus Little Big, el balkan ska dels grecs Koza Mostra, sisè lloc en Eurovisió del 2013 i disc de platí gràcies a l'àlbum “Keep up the rythm”.

I completant tenim a Alpha Blondy, de Costa d'Ívori, reconegut com a hereu de Bob Marley i rei del reggae africà, i la mítica banda The Slackers, de Nova York, al costat de l'artista canadenc Tia Brazda, amb un estil pin-up, la banda Dubioza Kolektiv, de Bòsnia-Herzegovina, els nord-americans Kultur Xoc, que combinen gypsy punk, rock i metall amb la música tradicional balcànica o els hongaresos Bohemian Betyars, amb la seua trepidant mescla de folk i punk.
 

Per part espanyola actuaran els madrilenys Spin Et Kú, amb la seua fusió de ska, punk, swing i balkan, els gallecs Chotokoeu i les bandes valencianes La Trocamba Matanusca i X-Fanekaes, de Montcada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran cartell