L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 18 d’abril del 2016

AJORNADA AL 23 DE JUNY: Jornada sobre noves varietats en cítrics



Segons ens comunica la regidoria d'Agricultura de Tavernes i per motius aliens a l'organització, la jornada ha estat ajornada fins el 23 de juny per indisposició del conferenciant: s'ha trencat una cama.
Podeu demanar més informació a AVA-ASAJA 96 380 4606

Organitzada per AVA-ASAJA i en col·laboració amb la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament, que dirigeix Javi Escrihuela, el pròxim dia 21 d’abril tindrà lloc a la Casa de la Cultura una jornada d’especialització sobre “Cítrics, noves varietats” impartida per José L. Pardo, del Servei de Desenvolupament Tecnològic de l’IVIA on es parlarà de les noves varietats híbrides de mandarines, taronges i llimons. 

La inscripció és gratuïta i les places són limitades i es donarà un certificat d’assistència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El fanran per youtube?