L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 d’abril del 2016

Demà reunió veïnal oberta per estudiar convertir el centre en zona de vianants


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha organitzat una reunió per a tractar  la possible conversió per a vianants del centre del poble que representen avui dia el Passeig del País Valencià i la plaça Major.

L'Ajuntament presentarà una proposta  i si s'arriba a un acord i s'accepta pels veïns, eixes dos zones del centre urbà serien convertides a zones preferents per a transeünts.



El govern de Compromís vol que la decisió final a prendre siga debatuda i que els veïns diguen la seua, que hi participen i aporten idees i per això s'ha convocat una reunió per a demà dimarts, 12 d’abril, a les 20 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament. 

Llum Sansaloni, regidora de Compromís, ha indicat que el projecte contempla un període de proves, amb instal·lació d'elements mòbils per facilitar l'accés de vehicles, i si tot va bé, tal com es fa en altres ciutats que tenen el seu centre preparat per a vianants, es passaria a tancaments definitius.

L'Ajuntament convida a l’acte totes les persones interessades, en especial els veïns i comerciants de la zona.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja fa temps que tindrien que ser peatonals.

Anònim ha dit...

Peatonalitzen o no peatonalitzen?