L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 21 d’abril del 2016

III Volta a Peu 6 km a Tavernes


Hem rebut aquesta notificació de la Falla Portal i el C.A. Valldigna:
El reproduïm en l'original rebut


📢📢
La Falla Portal i el C.A. la Valldigna vos informem de la III Volta a Peu 6K a Tavernes🏃🏼🏃🏼💨 
Serà el dissabte dia 23 d’abril a les 19:00h🕖, un recorregut de 6.000 mtrs urbà👣
Premis en metàl·lic💶 de 75€, 50€ i 25€ per als 3⃣ 1rs classificats de la general,tant en hòmens👱🏼 com dones👩🏼.
Hi haurà trofeus🏆 per als 3⃣ 1rs de cada categoria (JUNIOR👦🏼👧🏼, SENIOR👱🏼👸🏼, VETERÀ A👨🏼👩🏼 I B👴🏼👵🏼)

 
Tots els participants tindran bossa de corredor🏃🏼 amb diversos regals👕🍪✏🎈.

Inscriu-te 📝en www.mychip.es o www.fallaportal.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pensava que açò era un lloc de periodisme seriós que tractava temes seriosos,i no un cortaipega dels facebooks de les falles.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres també ens pensàvem que hi havia lectors que sabrien apreciar i no criticar ni censurar les distintes maneres i formes que hi ha d'expressar el missatge, i més encara en una societat on les icones (emoticons) cada dia s'empren més. I més quan no s'ofén a ningú. Però bé, per a gustos colors...

De tota manera ho hem dit ben clar al principi: nosaltres hem deixat el missatge tal qual, l'original que ens han remés. Si no ho ha llegit, no és culpa nostra. Pot estar o no d'acord, però respecte'ns que fem la nostra faena com considerem millor.

I no, no ha estat un "tallaienganxa" de la falla. Ens han remés així el comunicat.

I per favor, no faça vosté com aquell... "per un perro que maté, me llamaron mataperros" que portem 8.336 noticies i només hi ha aquesta en aquest to més amable i distendit.

Gràcies.