L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 27 d’abril del 2016

La nova tarifa del pàrquing municipal entra en vigor

Perfecto Benavent, regidor d'Economia i Hisenda
Les noves tarifes del pàrquing del Passeig del País Valencià varen ser aprovades en el plenari del mes de febrer i ja han entrat en vigor, una vegada fetes les comprovacions i adaptacions pertinents.

La tarifa actual per tenir el vehicle estacionat en el pàrquing és: fins al minut 45 té un preu de 0,0225 euros/minut; cosa que suposa 1 euro fins al minut 45 però amb aquest euro es pot tindre aparcat el cotxe fins al minut 180 (és a dir, 3 hores nomes costaran 1 euro). A partir d'eixa tercera hora i fins les 24 hores del dia només es cobraran 3 euros.

Per altra banda, els preus dels abonaments no han canviat. Un abonament mensual costa 40 euros, però si l'abonament es anual, l'Ajuntament gratuïtament dona dos meses, amb la qual cosa un abonament anual té només un preu de 33,33 euros al mes.

El regidor d'Economia i Hisenda, Perfecto Benavent, ha remarcat que “amb aquestes tarifes abaratim el cost del pàrquing per tal de fomentar-ne l'ús i ajudar el comerç local. A més, la gent té més tranquil·litat per a fer les seues gestions i compres en el centre de la ciutat".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amb eixes tarifes ja no hi ha excusa per no utilitzar el parking ni per aparcar mal en el centre. Amb 1€ es pot aparcar 3 hores que dona per a molt i com a màxim es paga 3€ al dia.
En Valencia es paga 2 o 3 euros/hora i no ens aparquem! Ací en 3 euros/dia tindria qu estar sempre ple.