L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 de maig del 2013

Tavernes realitzarà un curs el dimecres 29 per a formar veïns que vulguen muntar la seua pròpia empresa


La col·laboració entre la Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA) i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna farà possible el dimecres, 29 de maig, la celebració d’un curs gratuït dirigit a tots els veïns interessats a muntar la seua pròpia empresa. El curs “Ara dos som cooperativa” és completament gratuït, però cal reservar lloc en les oficines del Braç Treballador omplint la instància corresponent. 

El curs que es farà el dia 29 entre les 9 i les 2 del mati abordarà l’empresa d’economia social i la cooperativa de treball associat. El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha manifestat que “continuem treballant i oferint tos els recursos de què disposem per a donar suport i foment a l’emprenedoria a Tavernes; així, dins del conveni de col·laboració signat amb FEVECTA, després de l’èxit de les dues xarrades realitzades als dos instituts de Tavernes el mes d’abril passat, ara oferim un curs totalment gratuït per als veïns de Tavernes que estiguen interessats a crear la seua pròpia empresa”. 
 

Tal com remarca el regidor “l’Ajuntament de Tavernes referma el seu compromís amb el foment de l’ocupació i aportem tots els mitjans per a formar i assessorar els que veuen l’autoocupació com una oportunitat d’eixir de la crisi. Anime tots els interessats a acudir a les oficines de l’Agència Local de Foment de l’Ocupació en l’edifici del Braç Treballador per a inscriure’s en aquest curs”.

El curs tractarà de la creació d’empreses i l’autoocupació en un escenari de crisi econòmica, vist com una oportunitat per a sortir d’esta situació. Els participants coneixeran els processos bàsics necessaris per a la creació d’una empresa, sabran analitzar les necessitats i requeriments fonamentals per a afrontar el procés d’emprenedoria i els aspectes jurídics, fiscals i laborals de l’empresa d’economia social, la cooperativa de treball associat i la societat limitada, a més de l’organització de l’empresa i les seues connexions empresarials i socials, el treball en equip, les polítiques retributives de motivació del personal, els programes d’ajuda i els sectors clau on emprendre.