L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 17 de maig del 2013

Els motius que argumenten el PP i la tranfuga Karina Vercher per presentar la moció de censura

"Davant la decisió presa per l'actual govern municipal de Tavernes de la Valldigna, format pels regidors dels Grups municipals Compromís i PSOE, d'expulsar del mateix a la regidora representant d'EUPV i amb això abocats a una situació d'ingovernabilitat municipal per una manca de sensibilitat social en les polítiques a aplicar i una posició d'intransigència davant les peticions realitzades per aquells regidors que no formen part d'aquest govern, tal com va quedar àmpliament manifest en el darrer Ple municipal realitzat i conseqüència d'això la no aprovació del pressupost Municipal, per tal d'aconseguir la necessària estabilitat a la nostra ciutat i es presenta la present MOCIÓ DE CENSURA contra l'Alcalde de Tavernes de la Valldigna proposant com a alcalde de Tavernes de la Valldigna a Manuel Vidal Almiñana".

Reflexionem: 
1. O siga que quatre dies despres de l'expulsió de la regidora QUE NO REPRESENTA A EUPV, COM VOSALTRES DIGUEU ENGANYANT A LA CIUTADANIA,  ESTÀ EXPULSADA D'EU ja hi ha una situació de ingovernabilitat?  En que es nota eixa governabilitat en el poble? Algú ha notat alguna cosa? S'ha paralitzat l'Ajuntament?

Ho diuen pels pressupostos? Els recordem que hem estat 5 mesos amb pressupostos prorrogats i no passa res. L'any 2011 vostés no els presentarem i els van aprovar en octubre i no va passar res. Aleshores no hi havia ingovernabilitat?

2. Un motiu que és inqualificable: posició d'intransigència davant les peticions realitzades pels regidors que no formen part del govern.

Vol dir això, que si la justicia finalment permet que el PP tinga l'alcaldia vostés faran cas a totes les peticions dels regidors que no formen part del seu govern? Li ho recordarem tots els plenaris. I també recordarem les seues peticions a vore si les compleixen.

Excuses de mal pagador: Pensem que és més fàcil dir la veritat al poble: volem l'alcaldia per damunt de tot, no ens importen els mètodes, ni els mitjans. Si ens hem d'ajuntar amb una trànsfuga, ens ajuntem. Però l'alcaldia la volem. Mi alcaldia, mi tesoro.....

Ja  parlarem més quan vegem la distribució de regidories, sous i dedicacions, modificacions que faran en els pressupostos... que la partida s'acabarà un mes de maig. Però no del 2013.... sinó del 2015. 
...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No pensem fer res? Ens anem a quedar de braços creuats davant tot açò?
M'agradaria saber què és allò que està en mans de la ciutadania per poder aturar el què està passant.
Karina, si lliges açò voldria fer-te dos preguntes... pots dormir tranquil·la? No et cau la cara de vergonya?
Comence a creure a aquells que hem diuen que tens bona mà amb el "senyor" Torró (alcalde de Gandia).

Anònim ha dit...

No hi ha justificació que valga a açò. Com diu l'anònim de les 13:39 darrere de Karina està Torró i alguna cosa més com Diputació que allí caben tots i ella i el novio no tenen feina. Al final tot acaba sabent-se, ja ho sabrem ja.
Ànim Jordi!

Anònim ha dit...

La cosa estava cantada. Els dos anònims teniu raó, pense jo. Però esta impresentable, no té altra calificació possible, ho ha fet ara per si de cas no ho pot fer més endavant. Recordem que està EXPULSADA d'EU. Si ho ratifica el jutge finalment, tot açò no valdrà per a res. Si li dona la raó a ella (amb esta justicia tot cap), ja vorà com li paga el p punt p punt: governarà en minoria i passarà d'ella. El més greu és utilitzar els vots d'esquerres que representa, per a donar-li l'Alcaldia als fatxes. I diu fer-ho pel be del poble: vergonyos, indignant.

Anònim ha dit...

Li han faltat cames pa pegar a fugir ha tarragona a passar el cap de setmana a la transfuga...quant senva per algo sera..Com es pot tindre estomag pa fer aixo?

Anònim ha dit...

Karina reina que has fet? No cMbiaras mai segueixes igual de alluna que quan eres menuda i anaves a escola per aixo tens pics amics reina pq eres com eres

Anònim ha dit...

Ja vas enganyar a EU, ara als del Bloc i PSOE, el falten als del PP. Quan acabes amb ells, ja cal que agarres les maletes i ten vages del poble. Ací ja et coneguem tots.Llàstima em donen els teus pares i el teu ... pues el temps posa a cadascú en el seu lloc