L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de maig del 2013

L’Ajuntament de Tavernes amplia l’horari de la Biblioteca amb motiu dels exàmens universitaris

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna amplia l’horari habitual de la Biblioteca Pública Municipal per a facilitar als estudiants de la ciutat la preparació dels exàmens en una instal·lació adequada. 
 
L’horari especial de la Biblioteca Pública Municipal de Tavernes comprén el període entre hui dijous 23 de maig fins al pròxim 30 de juny, amb el següent horari: de dilluns a divendres, ininterrompudament de 10 a 22 hores. I el dissabte, de 10 a 13 hores i de 15 a 21 hores. 
 
 La regidora d’Educació, Pilar Altur, ha manifestat que “la Biblioteca Municipal amplia l’horari habitual per a facilitar a tots els nostres estudiants universitaris un marc adequat i adaptat a les seues necessitats en la preparació dels exàmens finals”. En l’horari d’ampliació extraordinari, la Biblioteca funcionarà sols en la planta baixa com a sala de lectura; no hi haurà servei de préstec o devolució, expedició de carnets, informació bibliogràfica, accés a terminals públics, etc., que es mantindrà com sempre en la franja horària habitual.
-