L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 de maig del 2013

L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat totes les activitats lucratives a la arena

 
L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat les instal·lacions a la platja de l’estiu 2013. Els adjudicataris d’enguany van a desenvolupar nombroses ofertes esportives, culturals i infantils per als veïns i visitants. Seran un total de 3 quioscs i 2 quioscs només diürns, una plataforma marina i activitats marítimes amb i sense motor.

Les empreses sol·licitants de les activitats lucratives a la platja de Tavernes d’enguany han presentat ofertes molt superiors a les del passat any 2012, i prou per damunt del preu base de licitació, arribant a una oferta màxima de quiosc més terrassa de 13.060 euros.

Tres de les cinc adjudicacions dels quioscs han estat per a empresaris de Tavernes i les dues restants per a empresaris de Gandia i Madrid. Per valorar les ofertes, a més de tindre en compte l’aspecte econòmic, per primera vegada s’ha avaluat i valorat el projecte i les activitats complementàries programades.

La regidora d’Activitats i Disciplina Urbanística, Vanessa Martí, ha indicat què “enguany hem volgut que les activitats lucratives de la platja siguen reflex de la imatge de la platja de Tavernes que volem i ens mereixem. Per això hem decidit este any 2013 aportar per part de l’Ajuntament les passarel·les i els wàters químics, i alhora valorar també la qualitat dels projectes de les empreses adjudicatàries i les seues activitats programades, i també el compromís de neteja i el foment de l’ocupació”.

Algunes de les activitats programades per les empreses adjudicatàries seran: aquafitnes, aeròbic, zumba, campionats de futbol platja i volei, lloguer de kaiaks i banana, snorquel, activitats infantils com concurs de castells d’arena, a més d’activitats culturals com les nits temàtiques.
-