L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dissabte, 11 de maig del 2013

La XVI Volta Cicloturista a la Valldigna organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes ha tingut un gran èxit de participació.


Els preparatius i concentració a la Plaça Major
 és de 300 persones de tota edat han participat avui en la XVI Volta Cicloturista a la Valldigna. L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha estat un dels vallers que han agafat la bicicleta per gaudir d’un dia passeig pels paratges de la Valldigna. Previament, havia tingut lloc la concentració dels participants i repartiment de samarretes a la plaça Major de Tavernes, lloc des d’on el regidor d’esports, Josep LLácer, tallava la cinta d’inici de la passejada. 

La volta cicloturista ha començat amb una volta per la ciutat: Passeig del País Valencià, Dolores Rojas, Doctor Fleming, La Barca, Marjaletes, Passeig Colon, Lepant, Escorxador i seguir pel Camí del Pla cap a Benifairó, on s’ha esmorzat al poliesportiu. 
 
El regidor talla la cinta inicial de la volta
Després la visita a continuat per Simat (Camí del Mig de l’Horta) i arribar a la Font Gran on s’ha descansat i després ja de tornada per camí diferent: el de la Fontarda i bordejant la muntanya de l’Ombria arribar a Tavernes. 

L’activitat serveix conscienciar grans i menuts de la utilització de la bicicleta i de forma quotidiana com a un mitjà de transport barat i no contaminant, a més de gaudir dels paratges naturals de la Valldigna.
 
L'alcalde i la seua núvia de marxa amb la Volta
Els ciclistes han pogut participar en el primer concurs de fotografia de la Regidoria de Medi Ambient: Els nostres paratges naturals. Fins el dia 2 de juny s’arreplegaran les fotografies que els aficionats de totes les edats vulguen enviar al correu electrònic concursma@tavernes.org. (Les bases estan disponibles en la web www.tavernes.es) 

Aquesta XVI Volta Cicloturista a la Valldigna ha comptat amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja, Agrupament Escolta Valldigna, Grup Muntanya Valldigna, Atmosfera Esport, Lanjarón i Disvall.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sols dir que la Volta ha estat una vegada mes MOLT ben organitzada. Ha transcarregut sense ningun Incident. Dona les grasies a tots els components de la Regidoria d'esports.