L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 30 de maig del 2013

Baldoví en el Congrés: "La millor vacuna contra els Bigotes i els Urdangarins és la transparència"

El diputat de Compromís-Q intervé en el debat de la Llei de Transparència al Congrés. Des de Compromís demanem transparència i prediquem amb l'exemple, amb iniciatives com www.volemsaber.com, on férem una Llei de Transparència valenciana participativa.

Soraya Sáenz de Santamaría no respon a cap de les preguntes de Joan Baldoví i intenta desviar amb els comptes de Sueca. No els preocupa la corrupció, el cas Bárcenas, si l'Església estarà inclosa en la Llei, etc., etc. 

Ací teniu el document de certificació dels comptes de Sueca


I ara la intervenció de Joan Baldovi 

-