L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de maig del 2013

El PP i la transfuga Karina Vercher han presentat avui una moció de censura contra l'alcalde Jordi Joan

Aquest matí ha estat presentada la moció de censura contra l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, pel PP i la transfuga i expulsada d'EU, Karina Vercher.

Encara que no tenim coneixement oficial de les personas que l'han firmada, cal indicar que en exigir-se majoria absoluta dels vots del plenari, suposem que la persona que fa el nové vot deu ser la exregidora expulsada d'EU.

Normes legals:

L'Alcalde pot ser destituït del seu càrrec mitjançant una moció de censura, la presentació de la qual, tramitació i votació es regirà per les següents normes:

1. La moció de censura ha de ser proposada, almenys, per la majoria absoluta dels membres de la Corporació i haurà d'incloure un candidat a l'Alcaldia, podent ser-ho qualsevol regidor, l'acceptació expressa del qual ha de constar en l'escrit de proposició de la moció. Si algun dels proponents formen part del grup polític municipal al que pertany l'Alcalde o s'hagués canviat de grup des del principi del mandat, aquesta majoria absoluta s'incrementarà en el mateix nombre de regidors que es troben en tals circumstàncies.

2. Aquest escrit ha d'incloure les signatures degudament autenticades per Notario o pel Secretari general de la Corporació i haurà de presentar-se davant aquest per qualsevol dels seus signants. El Secretari general comprovarà que la moció de censura reuneix els requisits exigits i estendrà en el mateix acte la corresponent diligència acreditativa.

3. El document així diligenciat es presentarà en el Registre General de la Corporació per qualsevol dels signants de la moció, quedant el Ple automàticament convocat per a les dotze hores del desè dia hàbil següent al del seu registre. El Secretari de la Corporació haurà de remetre notificació a tots els membres de la mateixa en el termini màxim d'un dia, a explicar des de la presentació del document en el Registre, a l'efecte de la seua assistència a la sessió, especificant la data i hora de la mateixa.

4. El Ple serà presidit per una Mesa d'edat, integrada pels regidors de major i menor edat dels presents, exclosos l'Alcalde i el candidat a l'Alcaldia, actuant com a Secretari el que el sigui de la Corporació

5. La Taula es limitarà a donar lectura a la moció de censura, constatant que es compleixen els requisits antitransfuguisme, donant la paraula durant un temps breu, si estiguessen presents, al candidat a l'Alcaldia, a l'Alcalde i als portaveus dels grups municipals, i a sotmetre a votació la moció de censura.

6. El candidat inclòs en la moció de censura quedarà proclamat Alcalde si aquesta prospera amb el vot favorable de la majoria absoluta del nombre de regidors que legalment componen la Corporació.

38 comentaris:

Anònim ha dit...

corren malos tiempos para la lirica

Anònim ha dit...

Hi ha gent que no té vergonya, i al poble hi ha molts d'aquest tipus. Gent que durant anys han estat al poder i han fet més mal que bé, i ara que les coses es va redreçant, volen posar pals a les rodes. Ja està bé! Deixeu avançar al poble amb aquest govern que ho està fent molt bé! Jordi endavant, molta gent estem amb tu!

Anònim ha dit...

Encara no m'ho crec. Molt bé Karina, has fet el que no hauries ni d'haver pensat mai! Has afonat més encara a EU i t'has aliat en l'enemic, no vull ni saber que t'hauran promés a tu i al teu novio. Indignant!!
Ànim a Jordi i al seu equip. Estos del PP només que volen manar, ni els importa el poble ni res! Ho heu fet molt bé, ara que ja començavem a veure la llum va i torna l'obscuritat. Lamentable!

Anònim ha dit...

Visca el pp

Un de tants ha dit...

JA NO LLUITE MÉS.
US DEIXE EL MEU SARCÒFAG
COM A TESTIMONI, SENSERAÓ, I HERÈNCIA.
EM MUIC, JA QUE NO ÉS FORMA DE VIURE.

O ALGUNA COSA IGUAL D'ESPRIU.

Lluitarem per un poble lliure i una terra sense traïdors.

Anònim ha dit...

Dia negre per a la democràcia de Tavernes: El PP, amb Manolo Vidal al seu front, segresta la voluntat majoritària comprant els 800 vots furtats a EU per una fascista que ni respecta ni representa ningú mes que ella i els seus interessos.
Juguen en la voluntat expressada a les urnes a la seua conveniència gracies a tot el poder mediàtic que han acumulat jugant amb doble baralla, comptabilitats B , sobres i voluntats comprades amb promeses de “jo t´ho arreglaré” .
Fins i tot la llei contra els transfuguisme que aprovaren per evitar-se ells estos casos, se la mengen per a berenar amb el beneplàcit, que no podem dir altra cosa, d’un parell o tres de funcionaris de l’estat que treballen podríem dir… al jutjat o pot ser al mateix ajuntament.
Karina, signar una moció de censura per donar el govern al PP, sense representar ningú, sabent que les persones ,800 no son poques, que et votaren de segur no estan d’acord, que ho saps, es digues el que digues immoral. Qui comet un acte immoral es un amoral i no mereix cap respecte, no el demanes.
Manolo, provocar per urgència la readmissió cautelar al Grup de EU de una expulsada del partit per que puga firmar una moció de censura per donar-te l’alcaldia, no es immoral, es maquiavèl•lic, es requereix una ment molt enrevessada per pegar-li la volta al dret i fer d’ell un us il•legítim, eres perillós, et dic en tota veritat que em fas por.
Votant de esquerres acollonada.

Una més ha dit...

Diners fan bé diners fan mal , diners fan l'home infernal.Que ganes tenien de portar-nos de nou a l'infern.

Una que faltava. ha dit...

SOU LLADRONS DE VIDA LLARGA - 16 ANYS - QUE MAI VOLEU ACABAR. Contra el PP.

Anònim ha dit...

Vergonyosa demostració de principis i ideals d'una regidora que entra al Ple de la mà d'EU, i ara recolzarà les polítiques capitalistes pures i dures del PP.

Sense comentaris!!

Doneu vergonya!!

Estruch ha dit...

Les urnes dictaràn d'açí a dos anys i poc quí tenía la raó en este tema .

El que es clar es que mentres i amb esta caca de sistema democràtic que tenim fan el que volen i jugen amnb els nostres vots com volen , sense que no tingam més eixida que el repataleo.

Com es solventaría ? Deixant que l'alcalde siga qui per vot directe, com en França, elegisquen els ciutadans i que després este busque apoios entre els regidors elegits en llistes obertes .

No caurà eixa breva !!!

un votant del pp ha dit...

A Salva Sansaloni i Salva Ferrando: Se que vosaltres no sou així, vos conec be i espere que ho reconsidereu. Es molt bonic entrar al bar i que tothom el salude. No pergau la dignitat, recapaciteu i sigeu responsables, con tots vos coneixem

tin seny! ha dit...

Acò és vergonyós!!!que la voluntat, la mala voluntat d'una única persona, a la qual uns votants plenament d' esquerres i amb idees d'esquerres contràries a les del PP li confiaren el vot, trenque el bon fer d'un gran grup de Govern. Un Grup de Govern que ha sabut escoltar al poble i arreglar els desgavells que havien HERETAT del PP. No se què vol aquesta persona, diners? treball? notorietat? Però nosaltres ho tenim ben clar: NO VOLEM UN POBLE DE CORRUPTES, NO VOLEM UN GOVERN DEL PP, prou en tenim ja en la Generalitat i al Govern d'Espanya. VOLEM UN GOVERN DE GENT DIGNA, HONRADA, QUE TREBALLE PER TAVERNES, VOLEM EL GOVERN LIDERAT PER JORDI JOAN!!! ANIM JORDI I TOT L'EQUIP, EL TREBALL BEN FET SEMPRE QUEDA!!! KARINA reflexiona el que has fet i pensa si mereix el TEU POBLE el que li has fet!

Anònim ha dit...

Ja era hora que entrara el pp, el barco sols el pot dur un capita,

Anònim ha dit...

Keep it simple
El Bloc és A
El PSOE és B
EU. ó Karina és C
El PP és D

A les eleccions de fa dos anys, els ciutadans poguerem votar entre A, B, C, D entre d'altres...

Al final, i per culpa d'aquest sistema electoral, que no ampara segones rondes de votació, el govern sorgit no fou ninguna opció votada, ja que ningú tingué la oportunitat de ratificar A+B+C,
Per tant, igual d'aliena a la voluntad popular és la Barretja A+B+C que la vinent C+D.... no cregueu? El problema és de fons, reforma de la llei electoral ja, no als pactes...

Anònim ha dit...

cotorra , t he enviat doscomentaris i no mels publiques. ..... jo!

T.R. ha dit...

En la cara ben alta senyors. Sempre i ara més que mai units. Valem molt més que tots estos ansiosos buitres. Torne a repetir, Jordi, en la cara ben alta i honest com tu eres. Has sanejat el poble, més de 4 milions, has sigut valent, has tragat la merda d'herència que et deixaren (vivendes vergeret, piscina, pàrkings, clientelisme barat dins i fora l'ajuntament...) i no has acceptat xantatges de cap persona impresentable. Molt bé Karina, ojala et facen d'or a tu i al teu novio. No teniu principis.

Anònim ha dit...

El que fa el Sr. Manolo es vergonyos, com havia deixat al poble i hara que vol. Si tinguera Vergonya no eixiria de casa.Karina preparat per que vas a partir el que has fet. Eres una mala persona i molt desagradble.

Anònim ha dit...

jo vaig votar al PP, ara no hem senc orgullosa d´això. m´agrada com esta portant les coses Jordi Juan.
espere que la cosa no vaja endavant.
i Karina ara anira a l´ajuntament en la mochila en el xiquet/a? .....uffff eixe nom agota.
no es pot fer que el poble vote?

Anònim ha dit...

La mala hierba nunca muere. Recordeu-ho

Anònim ha dit...

Com esta el tema del Transfuguisme. Com esta la llei?

Anònim ha dit...

TOTS AL CARRER A PROTESTAR¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Hola, som de la Falla la Dula i no sabem com podem enviar-vos les notícies de la nostra falla que hem vist que publiqueu d'altres fallles del poble. En la pàgina no teniu (o no vegem) cap correu. El nostre mail es fallaladula@hotmail.com. Per favor, poseu-se en contacte amb nosaltres. Gràcies

Bowie ha dit...

Es l'única manera que tenia Manolo de manar. Es lamentable eixa manera d'actuar. Manolo representa un model caducat de gestió. El que m'estranya es que la gent més jove i més vàlida del partit li permeta fer este tipus de coses. Estan sepultant el futur polític del PP a Tavernes. Ara només ens queda patir dos anys de palmeres i de incapaços.

Anònim ha dit...

La legislació no ho permet, si està expulsada del seu partit (EU)no pot signar una moció, tenim e cas de la Font, dels pobles de la marina i mlts altres

Anònim ha dit...

Ara tornara altra vegada els sous abultats dels consejals,la col.locacio a dit dels amiguets y familiars les facilitats per als constructor amiguets del pp per fer y construir el que es done la gan y on es done la gana y el deficit brutal que teniem antes,una llastima cuant ja estvem recuperant-mos.
El PP ha demostrat que el unic que vol es lucrarse a costa de les institucions y administracions.

Anònim ha dit...

Pues el secretari del Ayuntament diu que si qu'es pot i hu a permitit, per tant s'aguanteu.

Anònim ha dit...

Que ens aguantem?, tu tambe t'aguantaras , o es que a tu et perdonen els impostos? Els desgavells els paguem nosaltres, tu i jo. Pensa, que es gratis.

Anònim ha dit...

Eixe pajarraco de mal agüero que és el secretari, perro fiel del PP haurien de tirar-lo de l'ajuntament totes les barrabassades de Manolo, totes!! Les ha consentit, ell també és culpable.

Anònim ha dit...

Gracies Jordi per posar l’interès del poble per davant i no acceptar el xantatges
Que trist Manolo, provocar per urgència la readmissió cautelar de una expulsada del partit per que puga furtar els vots de EU per donar-te l’alcaldia. El PP no pot caure mes baix. Quin preu pagarà Tavernes per estes noces de fel?

Anònim ha dit...

Siiiiii,molt bé, ara llogaran als mateixos que tenien, i PREGEM per a que no desvíen els diners de les nostres contribucions a Qatar per a Urdangarín!!

Anònim ha dit...

NO n'hi ha Deu quan ve d'eu.

Anònim ha dit...

Jordi Juan, crec que no t'han deixat oportunitat de gaudir del teu càrrec, però TRANQUIL, el temps possara a cadascú al seu lloc. Tú has fet el LLIT i com sempre passa ara es GITEN altres. Al menys crec que la meitat del poble està amb TÚ. ANIMS!!!

Anònim ha dit...

soc d´esquerres, molt d´esquerres perque eixina soc i eixina hem senc ,per que ser d`esquerres es un sentiment, no un anar i vindre depenent de la gent que traguen en les llistes electorals, com pareix que siguen els altres partits del sol que mes calfa, per eixo vaig votar com sempre al meu partit encara que no sabia massa cosa de la cap de llista pero sense cuestionar qui ni com li vaig donar el meu vot a karina vercher.Despres de aço que voleu que us diga, que hem senc indigna i apena de vore que hasta en un partit de idees i sentiment sobre tot, hi han pomes pomes podrides amb capaçitat de fermos tant de mal primer per el meu partit i despres per lo que va a passar de ara en avant en el poble.Senc moltissim que desde EUPV haiga pogut eixir una vibora de tal calibre, pero ens ha enganyat a tots .Ara tan sols espere que jordi juan tinga una carta baix la manega per a que no puga portarse al cap este descabell tan gran que es el haberse juntat el PP i EUPV .I no mes dirli a eixa karina AMICS SALUD I REPUBLICA!!!!!!

Anònim ha dit...

Aquesta vesprada del divendres dia 17 de maig et convoquem a a les 19 hores a la porta de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. No et quedes callat!! Ens interessa a tots!! Fem-ho pel nostre be!!

És per la moció de Jordi!!.

Estem amb tú!!

Anònim ha dit...

No sé on va la gent a protestar una situació que és completament legal. Es com si el dia que es va juntar el tripartit hagueren anat a manifesta-se els votatnts del PP per sentir-se estafats. Es vulga o no, era una situació completament legal, igual com la de ara. Torne a repetir, no sé perque va la gent a manifestar-se

Anònim ha dit...

No es igual un pacte contemplat en la llei que una moció amb una transfuga.
Fes-t'ho vore si creus que el mateix. Ara tranquil, no ha quedat mai be on està Karina: Igual ara queda bé, amb diners Torro ns i treball per a l'amic.

UN JUBILAT ha dit...

Anonim de les 17,54 no estém parlant de legalitats,estém parlant de una cosa que en el meu poble es diu moralitát,ara,jà sé que eixes paraules la dreta no les coneix,com s'entén que una persona que va entrar en l'ajuntament pels vots de les persones d'esquerres ara signe una moció de censura amb una dreta cerril i retrógrada com ens a demostrat que es el p.p.

Anònim ha dit...

En podeu explicar quan un regidor es trànsfuga?
Jo vaig veure en tele7Safor com l'expulsaven de l equip de govern.
Si l'expulsen es trànsfuga? Perquè no canvia de jaqueta si no que li la lleven.