L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 23 de maig del 2013

Dijous 23: Per un concert econòmic responsable


5 comentaris:

Estruch ha dit...

Interessant, igual m'acoste perquè de segur serè ben rebut, encara que desprès diguen açò o allò, en este assumpte compartim criteri des de sempre .

La Cotorra de la Vall ha dit...

Interessant no, més que interessant i més encara després que eixe comité d'estudis per cert nomenat per la Generalitat no per Compromís haja dictaminat que l'Estat ens deu més de 11.000 milions d'euros per diferencies en el finançament que hem tingut els valencians.

El tema del deute és per tant molt greu, encara que el PP ja comença a fer tot el que sap i més per amagar-lo, com avui mateix deia el president Fabra que el té l'últim lloc en les prioritats del seus govern.

Si no hi ha finançament just i el finançament que ens mereixem en relació a la gent que vivim i allò que aportem no hi haurà diners per als valencians, i si no hi ha diners no hi ha escoles, no hi ha sanitat, no hi ha dependencia, no hi ha ajudes als emprendedors, no hi ha diners per a vivendes socials etc etc etc.

Mira si és interessant la conferencia perque, a més, segons tenim entés el tema es mira no des de l'optica de Compromís sino de la realitat que vivim al Regne-País-Comunitat (tatxeu allò que no vulgau) on som els de la cua en els recursos que ens envia l'Estat.

Anònim ha dit...

I el PP local perquè no fa res al respecte? Es mes facil criticar sense trellat i sentit, i criticar, criticar i renegar i tornar a criticar. Va manolo ves i parlar en rus ja q eres assessor seu i en fabra i en qui faja falta. Conseguix diners, el projecte del riu vaca i tot lo q es bo per a tavernes.

ni pa tu ni pa mi ha dit...

Haveu convidat a Karina ? Jejeje

Anònim ha dit...

Karina ja té el seu concert econòmic arreglat amb Torró i Manolo. Per a que ha de vindre a interessar-se pel Poble Valencià.