L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 19 de maig del 2013

Les més altes instàncies del PP valencià avalen, recolzen i beneixen la moció de censura que han presentat a Tavernes amb col·laboració de la transfuga Karina Vercher.


Ho deixa clar el diari Levante-EMV: els més alts carrecs del PP a nivell autonòmic i provincial (el conseller de Governació Serafin Castellanos i el president provincial Alfonso Rus) i els comarcals (el president comarcal Salvador Enguix i l’alcalde de Gandia, Arturo Torró) recolzen la moció i la beneixen.

El PP sosté que la transfuga pot firmar la moció de censura perquè perquè un auto del tribunal contenciós-administratiu va suspendre CAUTELARMENT la decisió del plenari de no adscriure la transfuga Karina Vercher al grup d’EU, partit del qual fa més d’un any que està expulsada. I per tant podria firmar eixa moció.

Això sí, el PP calla i no diu res que hi ha un auto del tribunal del civil, que és qui decidirà l’expulsió de la regidora. El jutge no ha volgut dictar mesura cautelars a pesar que se li van demanar i per tant deixa a la regidora expulsada d’EUPV. I com no el PP tampoc diu res del fet que la jutgessa del contenció-administratiu no ha tingut en compte aquest auto dictat pel jutge del civil.

L’auto de la jutgessa que hem esmentat està recorregut per l’Ajuntament i per EUPV, partit al qual no se li hauria comunicat com a part interessada el contenciós-administratiu de la seua exregidora, i per tant EUPV hauria estat en completa indefensió, ja que al cap i a la fi, és el seu Grup Municipal, el grup municipal d’EUPV l’afectat.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que pensaveu? Feta la llei feta la trampa. Eixa llei és per a fer fora a compromís i tots eixos que molesten al gran p punt p punt. Ho van fer a Benidoleig i ara a Tavernes. Tenen que recuperar totes les alcaldies que puguen a qualsevol preu, abans de perdre tot el que tenen en les pròximes eleccions. Els arguments i les formes no els importa; tan sols busquen el seu resultat interessat. Eixos són qui van va gobernar ara Tavernes: rus i torro, mitjançant la titella vidal. Politics i justicia corruptes

Anònim ha dit...

Lladres que entreu amb Karina,
Sou uns lladres malfaeners,
Que vos imposeu amb mala vava
I el nostre poble arruineu

Els vots a EU
Els heu robat ben robats
Els agafeu amb elegància
Com si no estiguera mal
Els agafeu amb elegància
Com si no estiguera mal

LLADRES!!

Enric Castanyer ha dit...

He vist una foto de Karina Vercher, el cartell electoral d'Esquerra Unida del 2011. Sense saber per quin motiu m'ha vingut al cap el nom de Maruja Sánchez. Recordarem aquesta història a aquells que no la tinguen present.
L'any 1991 el PSPV-PSOE governava la ciutat de Benidorm i la senyora Sánchez havia estat elegida regidora en les llistes d'aquest partit. El PP va presentar una moció de censura, Maruja Sánchez va desaparéixer durant uns dies, es va mantindre ilocalitzable i el dia de la votació va atorgar el seu suport al Partit Popular. La resta ja es coneguda, Eduardo Zaplana va esdevindre nou alcalde. Posteriorment aquella regidora del PSPV-PSOE va ocupar, durant molts, un càrrec d'assessora municipal a proposta del PP. Alhora, el seu marit era nomenat Coordinador de Centres Territorials de Canal 9 mentre un fill de la parella començava a treballar com a administratiu també a Canal 9.
Torne a la foto de Karina i veig la cara d'una dona jove que presenta un mig somriure. Es poden llegir coses com "esquerra", "País Valencià" o "renovació". Pocs dies després de les eleccions de 2011,al plenari d'investidura
, la senyora Vercher ens feia saber, entre plors, que ella i els seus 863 votants estaven convençuts de que qui millor representava els valors d'"esquerra,País Valencià i renovaciò" amb els que havia estat elegida, era el Partit Popular. Expressava també el seu profund desconsol per no poder donar l'alcaldia al senyor Manolo Vidal.
Dos anys després sembla que Vidal i Vercher s'han posat d'acord definitivament. Potser algú pense altra vegada en Maruja Sánchez i comence a plantejar-se la possibilitat d'una Karina Vercher assessora en algun ajuntament o diputació, qui sap si algun altre tipus de facilitats laborals. Altres pensaran en que alguna persona o empresa propera a aquesta regidora puga obtindre contractes amb administracions governades pel PP. Jo no ho crec i, per tant, pense que al llarg d'aquesta setmana Vercher recorrerà els carrers del poble per tal d'explicar als seus votants que qui millor defensa valors com "esquerra", "País Valencià" i "renovació" és el partit de les retallades en educació i sanitat, els PAIS, l'aparcament del passeig, l'aeroport sense avions i la piscina sense banyistes, el tall de les emissions de TV3, les actuacions després de l'accident del metro de València o l'intent de prohibir el terme País Valencià. Farà veure a eixes 863 persones que van confiar en ella que resulta convenient que Manolo Vidal substituïsca Jordi Juan. Oblidem, doncs, Maruja Sánchez perquè segur que Karina Verccher no es vendria i, sobretot, perquè el partit de Francisco Camps, Rafael Blasco, Carlos Fabra, Luís Bárcenas o Juan Cotino no es veuria mai implicat en un cas de compra de voluntats.
Ara només ens queda esperar a la propera foto de Karina Vercher.

Enric Castanyer

Veïna ha dit...

Bé, ja se sap de quin mal patia la senyora Vercher: FALTA DE ÈTICA I MORAL. El dels pressupostos és l’excusa perquè el pacte / contracte ja venia preparant-se d’abans en forma de maranya judicial per transgredir la llei. La dita popular “ Feta la llei, feta la trampa” és la forma en que el PP entén la política i ho demostra dia a dia amb la seua actuació. Els seus representants en el poble no son més que el reflex dels seus mandataris a nivell nacional. I cada dia vegem amb quina “ètica” o més ben dit amb quina falta de ètica, entenen ells l’actuació política! I com es sol dir : “Hijo de gato, MIAU!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Maria ha dit...

Molt bé Sr Castanyer, m'agradaria que el rector del poble, que mala sort tenim, llegira el seu comentari. De segur que no combregaria , ja que com Manolo haurien de fer una llarga penitència. A mi personalment m'ha agradat molt el seu comentari. Tot el contrari que al llegir la fulla , revista parroquial, numero 18 de la meua parroquia. Com pot dir això d'una bona gent com Carmen i Jordi. Que vol ell, el rector, tots els diners i manar ell a soles. Menys mal que ens queda Marcelo i Juan Vicente. NO dic mes.

Anònim ha dit...

Karina, filla meua, ves-te'n del poble. Desde xiqueta has sigut conflictiva, inmadura i amb les teues típiques rabietes. Continues igual, els anys no passen

Anònim ha dit...

Amen, ja vorem com es ix la jugada, jo no se la fie llarga

Anònim ha dit...

No estic d,acord en vestes del poble, aixo no es democrata, tot el contrari, es tipic dels totalitarismes i els seus desterraments