L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de maig del 2013

No es deixeu enganyar, no es deixeu manipular per aquells que deixaren el poble en la ruïna

Quadre d'evolució de l'IBI a Tavernes i platja. Eixes són les pujades aprovades pel PP en el 2006 i que s'pliquen fins el 2016 Clica damunt per agrandir.


La gran majoria dels ciutadans vallers consideren que la moció presentada por el PP i la trànsfuga Karina Vercher no s’hauria mai d’haver fet. Els veïns i veïnes no comprenen com el PP, el partit que va deixar el poble en la ruïna, li lleve l’alcaldia a l’equip de govern que ha demostrat saber treballar per Tavernes en posar racionalitat i trellat en la gestió del dia a dia.

Els veïns ho diuen ben clar pel poble: Només veuen un motiu per la moció de censura: Les ganes de manar del PP i en especial de Manolo Vidal i es pregunten quins beneficis se li haurà pogut donar a la trànsfuga. Les opinions diuen que la moció de censura no mira l’interés del poble, sinó el seu propi interés i s’opina que no els importa Tavernes, ni els veïns i les veïnes i només els importa manar, per damunt de tot. I critiquen al PP que es vulga aprofitar-se del bon treball realitzat durant dos anys pel govern. 

No hi ha raons, no hi ha motius, no hi ha arguments per una moció de censura. És el clam de Tavernes. I ells ho saben i per això ara han desviar l’atenció cap a altres coses, usar tot allò que se’ls vinga a la mà, i han començat a parlar de l’IBI i si és o no és alt o si ha pujat o deixa de pujar. 

Senyors del PP: Deixen de marejar i digueu que l’IBI de Tavernes està com el vareu aprovar vosaltres en el 2006. Tavernes paga l’IBI que el PP va aprovar en la revisió cadastral de 2006 que està aplicant-se en 10 anys fins 2016. En el quadre de dalt, amb quatre carrers del poble i quatre de la platja, es veu com evoluciona l’IBI aprovat pel PP. I puja tots els anys perquè així ho vau aprovar vosaltres. Les dades son reals, de cases concretes que òbviament no indiquem. 

O siga, l’any 2006 va haver una revisió cadastral a la qual el PP ni es va oposar, ni va recórrer la valoració, ni va moure un dit perquè baixara un euro. Van fer tot el contrari del que ha fet aquest govern, que l’endemà mateix va demanar a l’Estat una revisió cadastral. Si l’Estat acompleix la promesa que li ha fet a l’actual govern de rebaixar el 20% els valors cadastrals, l’IBI deixara de pujar el 2014, 2015 i 2016. I això ho ha gestionat el govern actual. Encara que era el PP i la trànsfuga es volen beneficiar d’eixe treball. 

CONCLUSIÓ:
No es deixeu enganyar, no es deixeu manipular per aquells que deixaren el poble en la ruïna, i ara volen per damunt de tot manar. La moció de censura, el manar a costa de tot i el transfuguisme no té justificació. 

El govern actual està aplicant obligatòriament, per llei, les pujades que el PP va aprovar en el 2006 per als 10 anys següents, fins el 2016. 

El govern actual no ha canviat res. No pot canviar res. Només pot fer això: aplicar allò que es va aprovar pel PP en el 2006. No pot canviar res perquè obligatòriament ha d’estar actualitzat el 2016 i té el compromís de l’Estat de canviar-ho.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que no està l'IBI de 2013?

El govern pot baixar el coeficient un 20%. Del 0,48 actual al 0,40.

Si no ho fa és per que no vol.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No esta perquè encara no l'hem pagat i no sabem el total. Ho diguem que són cases concretes. De tota manera tampoc impedeix vore quina és l'evolució de l'IBI aprovat pel PP en el 2006 i que li ha tocat aplicar al govern actual. O és que aplica una cosa diferent? Hi ha qui li sap malament que s'explique la veritat:IBI aprovat en el 2006 pel PP.

I quan a la pregunta del coeficient pensem que l'hauràs de preguntar al PP: Per què no el va abaixar?

Bonic ha dit...

Quins rates. Tenen l'IBI demanat la reduciió del 20 %. Tenen els pressupostos fets, amb els canvis que voldrà la transfuga. I dos anys per fer oblidar, si poden, que crec que no, la bopna gectió d'un govern honrat. Als fets.

Anònim ha dit...

Pues tens tota la raó ara sense fer res trauran profit de la rebaixa eixa del 20% i de tot el sanejament de l'ajuntament. Vergonyos.

Anònim ha dit...

Karina "La Trànsfuga". Un malnom ben lleig que s'ha guanyat a consciència i per a tota la vida.

Noe Albeeola Elena ha dit...

Realment hia gent que pensa que aquesta barbarie es pot oblidar.No,almengs per la gent que creguem en la llibertat i que varem apostar per un canvi,el cual ha funcionat,no hens enganyen,ja no,per moltes coses que inaguren,per moltes fotos que es fagen.No oblidarem el tracte donat a la majoria d'aquest poble.Ho demostrarem on cal,al carrer exercint la nostra llibertat d'expressió i a les urnes.Durant dos anys tal volta segresten la voluntat de la majoria dels ciutadans.La batalla no la guanyaran,la gent lluitarem pels nostres drets i principis.

Anònim ha dit...

He llegit l'entrevista de Manolo al Levante de diumenge i no puc treure altra conclussió que este home ha begut de la font de Rus i ha decidit que els Vallers m'ho traguem tot si ho diu ell. Ens pren com ximples.

És un cínic, un venedor de calcetins de mercat, un manipulador de la realitat.
I utilitza una estratègia molt clara: donat que la gent està desinformada, contar qualsevol invent o mentida fent la careta del gat de Shrek.


Anònim ha dit...

Per si t'interessa, Cotorra.

Manolo respon que nanai a Karina quan li demana que es baixe el sou, i l'ataca:
http://www.lasprovincias.es/v/20101222/safor/critica-alto-salario-alcalde-20101222.html

Anònim ha dit...

Al ritme que va la contribució:
2011 407
2012 457
2013 502
2014 552
Si no baixen el coeficient serà inasumible el pagament de l'IBI

Anònim ha dit...

Els del PP varen fer bona empastrà amb els valor que van posar perque pagara la gent del poble entre el 2006 i el 2016.

I ara son els que critiquen que s'aplique, quan ho van decidir ells.

Si baixa el coeficient un poc no seran molts euros en el rebut. Millor sera que li facen cas al govern i que abaixen els valors cadastrals, si es com diu La Cotorra que disminuiran un 20%.