L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 20 de maig del 2013

Passa el temps i anem sabem coses i detalls...



La trànsfuga Karina Vercher hauria posat en safata la moció de censura al PP, segons l’edició digital del diari Levante-EMV: http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/05/20/pp-valenciano-avala-mocion-censura-transfuga-tavernes/999435.html

Com podem llegir, el rotatiu indica que la moció de censura va començar a ser una realitat des del moment que la regidora va insinuar al exalcalde i candidat ara a l’alcaldia eixa possibilitat, deixant oberta la porta al PP a iniciar conversacions amb la mateixa trànsfuga per abandonar el govern municipal, i votar junt al PP. 

Eixa versió vindria a coincidir a grans trets amb altres que ens arriben de gent pròxima al mateix PP que indiquen que la nit del dimarts, quan  el grup municipal d’eixe partit estava reunit a l’Ajuntament, als pocs minuts es va presentar la regidora trànsfuga a la reunió davant la ¿“sorpresa” de tots? i les primeres paraules que va dir va ser que anava per iniciativa pròpia, que ningú l’havia cridat i clar... anava al que anava, ¡a oferir-se.!, perquè segons confessava considerava que no havia estat ben tractada pels seus companys de govern. 

Ací hem de recordar que la trànsfuga no havia assistit a cap de les reunions fetes pel govern municipal entre gener i maig, on s’abordaren pressupostos i altres temes important per a Tavernes. Una postura ben demostrativa del seu interés i que ens explica com tractava ella els seus companys i els temes de Tavernes.

Es el que ens han contat. També podia ser que eixe dimarts s’estava representant una bona escenificació del pacte ja firmat abans per Manolo Vidal i la trànsfuga, però ara davant de tot el grup i així presentar-lo com una iniciativa de la trànsfuga i no de Manolo Vidal. Sembla ser que tots no estaven d'acord amb ajuntar-se amb una transfuga que ha traït el seu partitits. I considerem molt rar que diguera que a ella ningú li havia dit res, que anava per iniciativa pròpia, i sabera el moment exacte i hora de la vesprada-nit que estava reunit el PP a l’Ajuntament, quan no era dia de comissions, ni cosa semblant.

El bo i millor del cas és que eixa mateixa vesprada-nit de la reunió amb el PP a l’Ajuntament, segons hem sabut de fonts de Compromís, la regidora trànsfuga va enviar un whatsapp a l’alcalde, manifestant-li la voluntat de reunir-se amb  ell per parlar dels pressupostos, essent la resposta que eixa reunió podia ser l’endemà dimecres.

Eixe dimecres, alguns veïns de Tavernes pogueren vore com l’alcalde i la trànsfuga es creuaren pel matí a la Plaça Major i es detingueren uns moments per a parlar. ¿Es va decidir en eixe moment l’hora de la reunió entre els dos?.

La reunió finalment es va celebrar a primeres hores de la vesprada. Segons hem sabut d’eixes fonts en la reunió l’alcalde li va comunicar a la trànsfuga que era conscient que per aprovar els pressupostos hauria de consensuar partides amb l’oposició. Però també li va deixar clar que l’oposició no era només ella, i també parlaria i negociaria les possibles modificacions dels pressupostos amb el PP.

La regidora trànsfuga li hauria insistit a l’alcalde en els mateixes coses que ja havia demanat quan encara formava part del govern. La resposta de l’alcalde hauria estat que presentara la seua proposta per escrit, que diguera la valoració en euros de les seues esmenes i, diguera de quines partides del pressupost s’haurien de retraure eixes quantitats.

Segons les nostres fons, la regidora trànsfuga es va comprometre eixe dimecres a primeres hores de la vesprada a presentar-li les seues propostes a l’alcalde. Divendres pel matí, encara no havien passat 48 hores, firmava junt al PP la moció de censura.

És tal qual la informació que tenim. Pot canviar algun matís o detall que s’interpreta diferent a l’hora de redactar però no canviaria res el sentit general dels fets. 
-

5 comentaris:

u de tants ha dit...

Entonces com quedem, tot estaba maquinat des de fa temps com dia el levante o ha segut com diu ella cosa d,una setmana ? El que queda clar es que ningu es creu que es pressentara en una reunio del pp sense invitacio, segur que antes habia mes que parlat amb manolo .
Jo lo que puc afegir es que me consta el que digueu que jugaba dos mans i no dia no a jordi ni altra regidora mentres negociaba amb els pepitos, i tambe en consta que alguns han firmat tapanse el nas .

La Cotorra de la Vall ha dit...

Errar és d'humans, Karl Marx, i t'agraïm ens faces vores la nostra relliscada en publicar eixe comentari.
Gràcies per fer-nos vore que se'ns havia passat un comentari que pot ser ofensiu, encara que molt realista, i que,simplement, s'acosta un poc als centenars i centenars que veiem en altres llocs de brofregades i insults.
Pot ser per això, i se'ns havia passat.

Anònim ha dit...

Tavernes de la Karina? Ací tot val. El novi parla amb torro a Gandia, el vidal amb Karina, rus i castellanos donen el vist i plau. Estan reparantint-se Tavernes com si no tinguera ciutadans. Tavernes de la Karina, del Vidal i del Torro? Que ens pille a tots confesats.

Anònim ha dit...

Hara faran un govern, gent que res té que vore ideològicament. Com tot serà interés econòmic, vindran els lios. Al final, els pepitos a manar en minoria, i karina a l'oposició amb el seu novi de Gandia col.locat o no. Més tard o més prompte, eixe va a ser el panorama. I a pagarla el poble. Polictics corruptes. Ànims Jordi and company; les pròxime eleccions, majoria absoluta.

Anònim ha dit...

El dimarts de mati una persona del entorn de Manolo em va confirmar que aquest estava contant les hores i que tenia molt clar que anava a ser de nou alcalde que amb lo de Karina estava ja cantat.