L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 23 de maig del 2013

Tavernes era un dels Ajuntaments que en la passada legislatura i en plena crisi econòmica gastava molt més del que ingressava



Tavernes va ser la població de la Safor-Valldigna que pitjors números econòmics va presentar l’any 2011. Eixe any, segons publica Levante-EMV en base a les dades del Sindic de Comptes, el remanent de tresoreria negatiu de 3.266.716 euros, després d’haver acabat eixe any amb una liquidació negativa de 616.573

L’Ajuntament de Tavernes era un dels Ajuntaments de la comarca que gastava molt més del que ingressava en plena crisi econòmica. El diari Levante-EMV no diu res que ací no hagem dit i explicat fins cansar-nos, simplement i ací rau la importància, és que ara no ho diu La Cotorra, sinó el mitjà de més audiència a la comarca i sempre amb dades del Sindic de Comptes del Govern de la Generalitat, amb govern del PP.

Com es sobradament conegut, eixa situació ha estat corregida pel govern actual i encara que el remanent no s’ha acabat, és molt diferent de la presentada pel govern actual en la liquidació del 2012: un superavit de 1’8 milions front als 616.573 negatius del 2011 i com a remanent un negatiu de 0’5 milions front als 3.266.716 euros negatius del 2011.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el Sindic de Greuges del Govern de la Generalitat del PP.... No

el Sindic de Comptes de la Generalitat del PP. En teoria és independent del Govern.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tu ho has dit no nosaltres: en teoria.
El que voliem dir es el Sindic de Comptes de la Generalitat, amb govern del PP. Ho canviem.

Anònim ha dit...

Pero, l'any 2011 no van fer ja els presupostos el tripartito i el van liquodar ells? "algo" de culpa tindran..... O tambe es culpa de manolo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament, el govern municipal va fer els pressupostos del 2011 en octubres. Però tal com es va dir i explicar el 90% del pressupostat ja se ho havia menjat el PP abans del mes de juny. No li deixaren ni per a pipes.

Aci tens dos enllaços perquè te n'asabentes:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2011/10/tema-del-dia-pressupost-del-2001-el-pp.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2011/10/parlem-de-pressupostos-i-deconomia.html

De tota manera si Levante-EMV diu que es va liquidar eixe any amb 616.573 negatius si ho repartim la meitat a cadascun serien 308.286 euros. Fins els 3.266.716 euros negatius del remanet de tresoreria del 2011 hi ha quasi 3 milions.
Qui va provocar eixos 3 milions negatius de tresoreia? Queda clar, no? Igual era algu que passava per allí...