L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de maig del 2013

La trànsfuga Karina Vercher critica en la premsa el sou de l’alcalde i del regidor d’Hisenda i ella cobrava exactament pels mateixos conceptes.



La trànsfuga Karina Vercher estava cobrant el mateix sou que l’alcalde, Jordi Joan, i que el regidor d’Hisenda. No hi ha diferència quant els conceptes del sou que venia cobrant la regidora trànsfuga, això si: la percepció final que rebia era en base a la dedicació de mitja jornada. 

La regidora ha criticat en altres ocasions tant el sou de l’alcalde com el del regidor d’Hisenda, un sou que és el mateix d’ella i ho fa quan hi ha un agreujant per la seua banda: en dos anys no ha estat capaç de posar en marxa cap dels projecte que ara reclama, quan són temes de la seua delegació, que durant dos anys no han avançat. I de la gestió de l’alcalde i del regidor d’Hisenda, no anem ni a parlar. És massa coneguda.

En aquest cas, la crítica que podem llegir en unes manifestacions a “Las Provincias” es fa només a l'alcalde. La regidora té el morro de dir de criticar “un alcalde con un sueldo de 40.000 euros más otros 7.000 de la Mancomunitat”, sense dir que són en brut. 

És més tris vore a quin nivell arriba la regidora trànsfua, que tant d’esquerres que diu és, li nega el dret a l’alcalde i el regidor d’Hisenda a rebre un sou digne, que queda molt per davall del que marca la FVMP i molt per davall de les responsabilitats que tenen al municipi. 

Però és que damunt, té un morro!!! La regidora trànsfuga percebia els mateixos conceptes retributius que els membres del govern que critica: això representa sobre els 20.000 euros a l’any, als qual cal sumar el pagament de la Seguretat Social. Però és que damunt, cobrava la percepció del Grup Municipal d’EU, 400 euros al més, que no va voler mai compartir amb eixa formació a pesar que eren per al grup municipal d’EU. I ja que parla de la Mancomunitat, li recordarem que cobra 200 euros per assistència als plenaris mensuals, cosa que faria 2.400 euros a l’any. 

Ací el problema no és si es cobra X o cobre Y, sino la rendibilitat que eixa dedicació dóna al municipi. I mentre la rendibilitat dels dos polítics esmentats ha estat molt bona i ningú la posa en dubte, només cal vore com està ara l'economia, tu has estat una regidora cara, molt cara des del moment que no has engegat res ni has fet res pel poble. I això t’ho van dir ben clar en el plenari i tu calleres, ni ho negares ni ho refutares. 

I per últim, quan a la teua negació de ser una trànsfuga el direm que “trànsfuga” a més de ser-ho qui abandona el partit, és també “qui, traicionant als seus companys de llista o de grup... o havent estat expulsats, pacten amb altres forces polítiques per a canviar o mantindre la majoria governant”. Per tant, i des del moment que ajudes a un canvi de govern que el teu partit inicial no vol, eres una trànsfuga. 

De la resta de l’entrevista, res de res. Más de lo mismo. Burumballa. 
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Companys, jo no he vist que critique al regidor d'Hissenda. Per cert, el Bloc no cobra els 400 euros?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens tota la raó. Encara que en altres mitjans i en altres ocasions sempre s'ha referit als dos, aci només parla de l'alcalde. Ja ho hem matisat.

El Bloc no cobra 400 euros. En cobra més: 600, el PSOE 500 i el PP 750. Son 350 fix per grup i 50 per regidor.

El problema ací es que només ella ho controla, no intervé EU per a res com han denunciat en diverses ocasions.

Anònim ha dit...

Mira el que faltava per vore. Els pepitos opinant de cobraments, després que es sap tot el que fan i perquè. Che aneu a fer punyetes. Hipòcrites

Anònim ha dit...

Sabeu el que cobra un Asesor de Nivell 1 de la Diputació de València del PP?. Si no heu sabeu mireu de preguntar-li al Sr. Manolo Vidal Almiñana, i despres li sumeu el que cobra del Ajuntament i aixi sabrem a qui criticar.

Anònim ha dit...

Karina pensa abans del dia "D" el que fas. Ens estas fent molt de mal a tot el poble. Que vols que tornem a les Xarangues i el tirar els diners altra vegada amb el"Sr." Manolo Vidal. En tots els seues anys sols ha sabut dilapidar els diners i colocar als seus amics. Es vergonyos que el seu equip el recoltze. Espere que no prospere la mosio de censura. Fora Karina i Manolo, pero fora del poble.

Anònim ha dit...

Manolo 'assessor dipu' i regidor deu cobrar i prou. De fet te xòfer particular :chover el de colesa, i no crec que ho faça de bades

Anònim ha dit...

El de colesa és Chofer de Manolo?? Que també treballa a la Dipu?? A Sant de qué?? Quina quadrilla de xupopters!!! Per cert... Que cobra Manolo Vidal de ser assessor??? I que cobra el de colesa per ser el seu xòfer??

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aci ho pots llegir:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2012/01/manuel-vidal-exalcalde-del-pp-de.html

Ara damunt li sumes les assistencies a plenaris, comission i altres organs de govern que pot suposar sobre els 600 euros mensuals.