L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de maig del 2013

Esquerra Unida recorda que Karina Vercher fou expulsada de la formació en març de 2012

L’organització d’esquerres condemna la presentació de la moció de censura a Tavernes de la Valldigna per part de la trànsfuga i del PP. 

Davant la presentació d’una moció de censura en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per l’acord de 8 regidors del PP i de la regidora Karina Vercher, Esquerra Unida ha recordat que Vercher no forma part de l’organització i que fou expulsada d’aquesta fa més d’un any, en març de 2012.

“Li reclamàrem l’acta sense que aquesta accedira a la nostra petició, cosa que seguim exigint-li”, subratlla la coordinadora general d’EUPV, Marga Sanz. Des de la direcció d’Esquerra Unida i des del col•lectiu local a Tavernes de la Valldigna han condemnat enèrgicament aquesta moció de censura.

Sanz ha recordat que Esquerra Unida “signà el pacte antitransfuguisme, i actuacions com aquesta, protagonitzada per Vercher i pel PP ens produeixen repulsa. Esquerra Unida no és responsable del que faça una persona que hatraït als seus companys d’organització i als votants del poble”.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avore com li expliques ha un voltor que no es menje eixe animal moribunt...doncs axina esta Manolo,fregantse les manetes...

Anònim ha dit...

Si és així, i EU ha fet les coses com cal, eixa moció de censura no anirà a cap lloc o tindrà els dies comptats. Poc s'ha parlat de la gran magistrada que concedit eixa mesura cautelar, quan la jurisdicció civil la va denegar (i és la competent per a resoldre el fons de l'assumpte) i els informes per afavorir-ho tot i organitzat pel gran director cesar secretari general. Jordi i companyia tenen dins a l'enemic des del principi.
Està clar que a EU li deu cremar tot, al vore que Karina està utilitzant les seues senyes politiques per donar-li l'alcaldia als fatxes. Molt trist