L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de maig del 2013

Divendres 24 a les 8 de la vesprada: Tots en contra del transfugisme!


11 comentaris:

Indignat 29 M ha dit...

Algu té una "iglú" per a deixarme? Agafem la plaça del poble i montem una expectacular acampà. Que no puguen en nosaltres !!!!!!

Anònim ha dit...

Una pregunta a veure si me la pot contestar algu.... Karina quan estava en el tripartit no era trànsfuga?? El govern la va expulsar a principi de maig. Pense que els polítics tenen que pensar abans de pendre decissions. Crec que no ho hem fet gens be i ara pagarem les consequencies de no haver sigut capaços d aplegar a un consens. Pense que no sabem be lo que estem fent. Açò no son unes eleccions i qui al final donarà la raó a qui la tinga, en tot cas, serà el jutge. Jo no aniré a cap manifestació perque no va a canviar res. Al final governarà legalment a qui corresponga. Si ho fa el PP no podem donar-los la culpa. La tenim mosatros per no ser capaços d aplegar a un consens. Tinc que dir que estava en el ple dels pressupostos i em va pareixer gens acertada i molt arriscada la decisió de Jordi de no voler deixar damunt la taula els pressupostos. Pense sincerament que va ser un error molt greu que ens costarà car.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és el mateix regidor no adscrit que transfuga.

Un regidor passa al grup dels no adscrits perquè deixa el seu partit original, per expulsio o voluntat propia.

El transfuga pacta, en contra del partit en que va ser elegit, amb altres forces forces polítiques per a canviar la majoria governant.

Karina Vercher era no adscrita en haver estat expulsada d'EU. No era transfuga. És trànsfuga en el moment que empren una acció política per canviar majories en el poble.

I sobre consens. Estem parlant de política i de governar un poble, no de joc de crios immadurs en mig del carrer. No hi ha consens quan un no vol, igual que dos no es barrallen quan un no vol barallar-se.
El consens es feia en les reunions de treball del govern, tenim entés que se n'han fet 18 des de gener a maig a les quals no ha anat mai la regidora.

I a nosaltres ens va pareixer correcta la decisió. Una persona no pot voler decidir toda una majoria a traves del xantatge i més i si estigueres en el plenari ho sentiries, no s'havia implicat per a res en els pressupostos.
Si Jordi Joan haguera accepptat, estem segurs que ara diries que va acceptar per mantindre el poder. La dignitat i l'ètica està per damunt i en va demostrar tindre'n molta. En altres no podem dir el mateix.

Anònim ha dit...

Es considera trànsfuga, entre d'altres a qui pacta amb altres forces polítiques per cambiar la majoria o mantindre la majoria governant.

Ho he consultat amb un jutge (que exercix a Madrid) i m'ha dit que si la justicia considera a Karina trànsfuga, ho será des del momento en que passa al grup de no adscrits i es manté el govern (mantindre la majoria governant). Per descomptat, també per pactar amb el PP una moció de censura.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no opinem igual i també com pots imaginar ho hem consultat. Si es manté no adscrita sense modificar res de les condicions del govern ni fer cap acció en contra, no ha canviat res i per tant no seria transfugisme. Es quan actua en contra del que ella i el seu partit original van acordar quan hi ha transfugisme i damunt propicia canvis en el govern, cosa que no havia fet abans i ara si: vota una moció de censura i trenca situacio inicial.

Questió d'interpretació que no modifica per a res que es transfuga quan vota la moció, cosa que queda clara.

Anònim ha dit...

Justificam com es manté la majoria governant si no és amb el vot de Karina.

La majoría governant es va establir al plenari d'investidura en juny de 2.011. Quan Karina és expulsada d'EUPV i pasa a ser no adscrita, este partit es queda sense representació a l'Ajuntament. Aleshores la majoria governant de Tavernes és manté gràcies a una concejal no adscrita (o el que es pretén demostrar, el d'una trànsfuga). La voluntad d'EUPV de mantindre el pacte no te ningún valor en el momento en que aquest partit queda sense representació a l'Ajuntament.

Per tant, la majoria al govern no es manté pel pacte amb EU si no per una regidora no adscrita.

Anònim ha dit...

Jo ho he consultat amb un jutge d'Estrasburg i m'ha dit que passe el que passe, Karina és una TRANSFUGA, tal i com indica la llei 3847/EU-39587 del Parlament Europeu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací ningú no ha de justificar res.
Podem comentar i dir interpretacions. justificacions del que han presentat la moció les han de donar els firmants, i per ara són molt pobres i nomes es deduei d'elles: Vull ser alcalde per damunt de tot.

Ací sempre hem dit que "no adscrit" no implica "trànsfuga".
Es converteix en trànsfuga quan posa en execució accions per a canviar un govern.

Anònim ha dit...

Al del consens: mira al diccionari la paraula consens i sobre totot la paraula XANTATJE!!!!!

Anònim ha dit...

Pense que el qui obliga al canvi de govern es el bipartit amb l expulsió de Karina d eixe govern. Legalment no es trànfuga.

Anònim ha dit...

La trànsfuga s'autoexpulsa, com els jugadors de futbol quan provoquen la targeta, i ella la provoca amb la seua actuació i no acudint mai a cap reunio i despres exigint el oro y el moro.
Transfuga i ben transfuga, i no ho diu La Cotorra, ho diuen tots els mitjans de comunicació.
I ho dirà el jutge quan revoque la moció de censura, com en Benidoleig.
És de risa que hi ha gent que es creu que això que ha passat es de quatre dies. Si cada volta està mes clar que porten mesos maquinant-ho.