L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de maig del 2013

“Les paraules del president Fabra i del vice-president Ciscar dient que donen suport a les víctimes i que col·laboraran perquè se sàpiga la veritat de l’accident del metro són mentida” ha dit Mònica Oltra, davant la negativa del PP de crear una nova comissió d’investigació.

Foto cedida per "El Mundo" a la Comissio Ciutadana d'Investigació

El PP s’ha negat a tramitar la petició de creació d'una nova comissió parlamentària d'investigació de l'accident de metro de València, segons ha informat Compromís, que ho va demanar el passat mes d’abril. 

La negativa arriba quan precisament el divendres passat, la fiscalia de València va decidir reobrir les investigacions de les causes del sinistre que va causar 43 morts i 47 ferits. 

Mònica Oltra considera que la presentació de creació de comissions d'investigació valencià “és reflex de la situació d'irregularitats i corrupció que implica la gestió del PP, perquè cap altre parlament compta amb un nombre tan alt d'imputats. Vetar aquesta iniciativa é la mesura establerta pel PP per protegir els temes que els són incòmodes".

Oltra ha acusat al PP de no voler que se sàpiga la veritat sobre l'accident, i actua segons els seus interessos partidistes i no en defensa dels interessos de les famílies que volen que es depuren responsabilitats polítiques i sobretot que se sàpiga la veritat.


1-Més informació
2-Més informació
 
-