L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 25 de maig del 2013

1.500 persones donen recolzament a la Plaça Major de Tavernes al govern municipal de Tavernes




Fins a 1.500 persones, segons fonts municipals, es concentraren ahir a la Plaça Major de Tavernes per donar recolzament al govern local format per Compromís i PSPV-PSOE davant de la moció de censura presentada pel PP i la trànsfuga Karina Vercher.



Els concentrats a la plaça llançaren crits com “Volem este Govern” i de rebuig al candidat popular, Manolo Vidal i a la trànsfuga Karina Vercher, a la qual se li ha demanat la dimissió i l’entrega de l’acta de regidor.




El govern municipal ha format una pinya i ha avançat fins el centre de la plaça portant una parcarta unitaria dels tres partits convocants( Compromís, PSPV-PSOE i EU) entre els aplaudiments dels assistents.



Merche Perez, coordinadora local de EU, ha estat l’encarregada de llegir el manifest unitari, on ha donat les gràcies als assistents i ha reafirmat que el col·lectiu d’EU, rebutja totalment la moció presentada pel PP amb la firma de la trànsfuga Karina Vercher.
 


“No representa a EU, no es membre del partit, està expulsada des de març del 2012. No ha fet cap cas a les directrius del partit des del mateix dia de les eleccions i ha estat negociant amb el PP a la seua pròpia conveniència” llegia Pérez, per afirmar tot seguit que “la moció de censura no obeeix a altra cosa que a l’ànsia de poder i de diners”.



La coordinadora ha dit també que “estem davant d’un exercici antidemocràtic, ja que s’intenta menysprear la voluntat de les forces progressistes que comparteixen un objectiu comú per a Tavernes” i assegurava que el govern actual està fent “una tasca de transparencia, honradesa i honestedat amb el poble de Tavernes, principis en que es basa el govern de progrés format per les tres forces polítiques”.




EU denunciava en l'acte el robatori dels més de 800 vots que va aconseguir en les passades eleccions i que la trànsfuga Karina Vercher posa a disposició del PP, en un acte completament antidemocràtic i pervés, en contra de la voluntat dels militants que la votaren i del partit on es va presentar.



Els partits convocants han comptat amb el suport de politics Joan Baldoví, diputat al Congres per Compromís; la secretaria comarcal de Compromís Pepa Izquierdo o de Manuel Orengo, exalcalde de Gandia, Diputat Provincial i  portaveu socialista en la Diputació, a més d’alcaldes i regidors de poblacions de la Safor dels dos partits.




En acabar l’acte, han estat centenars de persones les que s’han quedat a la plaça comentat i aprofitant per donar ànims i mostres de suports als membres del govern municipal de Tavernes. 
-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

VOLEM ESTE GOVERN!!!!!

Veïna ha dit...

Ahir a la plaça durant la manifestació contra el transfuguisme i en recolzament de l’actual Govern Municipal, algú hem va comentar que Manolo ja anava anunciant tot el que faria quan el dimecres torne a manar a l’Ajuntament. A mi no hem cal escoltar-lo per a saber que farà. Ja ho ha estat fent:

- Un forat ben gran a les arques municipals.
- Una piscina amb un qualificatiu de viabilitat econòmica de ZERO per part de la intervenció municipal, donada a una empresa sense experiència que ha fet suspensió de creditors, i quan altres pobles ja estaven tancant-ne per no poder suportar les despeses. e
- Un pàrking que ningú volia, que ens ha deixat un “SECARRAL” en lloc d’un passeig i un altra empresa a la fuga, i forat a les arques.

Perquè els contractes del Sr. MANOLO amb les empreses són: Si guanya l’empresa es queda el beneficis, i si perd paga l’Ajuntament, és a dir per a tots nosaltres les pèrdues. Com deia un dels seus correligionaris “Manda Huevos”.

Així podríem continuar diguent desbarrades que l’actual Govern Municipal ha hagut d’enfrontar. NO, no hem cal sentir-lo per saber el que farà si torna.

Tornarà a fer forat per pagar la política que acostuma a fer el seu partit aquí i a qualsevol lloc on mana: CLIENTELISME. Tot per a poder mantenir-se a qualsevol preu. Al preu de comprar uns vots furtats per una trànsfuga d’un partit completament oposat a la seua ideologia. Fins i tot al preu d’afonar el POBLE.

El Sr. Manolo seguint el que en el seu moment digué el ara ministre Montoro “QUE ESPAÑA SE HUNDA QUE YA LA LEVANTAREMOS NOSOTROS”, pensa fer el mateix a TAVERNES.

POT SER QUE SI NO DEFENSEM UN ALTRA MANERA DE FER POLÍTICA, HONRADA, TRASPARENT I QUE CASTIGUE LA CORRUPCIÓ NO HI HAJA JA RES QUE ALÇAR: SOLS RUINES ECONÒMIQUES I MORALS.

Anònim ha dit...

La trànsfuga i els populistes saben molt bé com aprofitar una lleu fisura en les lleis per agranar cap a sa casa, cap als seus interessos particulars. Fan populisme de fireta i també s'aprofiten, indecorosament, del meninfotisme de molta gent i de la desinformació i la manipulació dels mitjans de comunicació que ells dominen i sotmeten a voluntat.
I el poble, quan més analfabet siga, millor! Que després ja pagarà els deutes dels balafiadors...
I encara argumenten que han fet la moció per defensar els pobres, els aturats, el benestar social?
Per això Wert i el PP tenen tant d'interés en una llei d'educació classista que propicie uns estudiants anestesiats i acrítics amb el "seu" poder.
Hipocresia i cinisme a manta!

Operari de l'ajuntament ha dit...

I si al final Manolo no es alcalde. Dimitirà, per vergonya ? O no dimitirà ja que no cobraria d'assessor ?

En el fondo i en la forma, sempre van a pels dines del contribuent. No es el cas de Jordi. Ell ha mirat pel poble, mireu sino, haguera pogut fer com Manolo, i no per la seua butxaca. Ja que te ofici i ens és beneficios.

I si no fora alcalde Manolo ?

Anònim ha dit...

Segons el Levante-EMV un miler escaig.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Un miler escaig significa un miler i "pico". O siga més d'un miler

Levante-EMV diu fins a 1.500 persones segons fonts municipals que és el que hem publicat.

Veïna ha dit...

Per cert respecte al “que Espanya s’enfonse que ja l’alçarem nosaltres”, ara resulta que no saben com fer-ho; reconegut per ells mateixos i reafirmat per el seu ex líder Sr. Aznar que es proposa per a traure’ns del pou en el que ens han ficat. Ell que va traure de la llibreteta blava el actual líder del seu partit; i ara ens vé en que va triar un incompetent. Ell que va tardar 10 anys més que tot el món en assabentar-se que en Irak no hi havien armes nuclears; ara ens vol salvar ? Que Deu ens pille confessats .

Paco ha dit...

Si és fàcil, a la foto les podeu contar. Des de el bar d'Esther fins al primer màstil hi ha cinquanta-sis persones, si continueu voreu com ne són 1625. Feu la prova. Per més facilitat , dividiu l'espai per barres de màstils hi ho voreu. Estàvem hi encara faltàven que ens havien avisat, confirmacions, malaties, cuidant, treballant, etc, el millor del poble. Per ells i elles un bon govern. Ara, el millor Jordi, si és possible superar el seu gest responsable dels diners de tots.

Anònim ha dit...

I si foren deu mil, dirien que anaven coaccionats. Als gaviners els dona igual l'objectivitat. Ara, saben molt be, que si ells convoquen una manifestació, no va ni la familia. Viuen dels vots de fa dos anys, quan saben que, de fer-se hui eleccions, s'esfonsen com el plom en l'aigua. A volar, gavines!

Anònim ha dit...

Paco, treballant un divendres a les 20:00 h.?
Clar, 4 policies, 4 a l'ambulatori i 4 de la EPA d'adults. Total en serien 12 mes, aplegant a 1637!
La pròxima que es pose a les 2 de la matinada que no treballa ningú. No, no potser, faltarien els del fem!
Malalts es veu que van caure altres 1625 eixa vesprada de repent, de vore que la moció no te marxa enrere.
Va tio, al meu poble diuen que cap Paco esta be!

Paco, el de Tavernes ha dit...

quants joves estaven confirmant-se, listo ??
m'alegre no ser del seu poble.

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Paco, treballant un divendres a les 20:00 h.?
Clar, 4 policies, 4 a l'ambulatori i 4 de la EPA d'adults. Total en serien 12 mes, aplegant a 1637!


I els de Mercadona i altres supermercats...els dels bars...els que tenen negocis de cara al públic (electrodomestics, joyeries,botigues de roba i/o complements, etc...), els camioners que estaven de ruta...els que treballen fora del poble...els que tenen xiquets menuts...

Evidentment, tots no hagueren vingut, però molta gent que a eixes hores estava guanyant-se les garrofes, si que ho haguera fet.

Anònim 26/05 11:48 ha dit...

Si poseu tots els comentaris, això, poseu-los tots, no elimineu el dret a rèplica segons us interese.
M'havien dit que ací publicàveu tots.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Excepte aquells que servesquen per a continuar un diàleg-discussió particular entre dos persones que se'n va del tema general.

En solem publicar uns quants, però quan la cosa ja es repetitiva i no aporta res, tallem.