L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 de maig del 2013

El consell comarcal de Compromís considera “l'afany de protagonisme i manca d'escrúpuls ètics” del PP i la transfuga Karina Vercher l'única justificació per a dur endavant la moció de censura a Tavernes

El consell comarcal de Compromís per la Safor-Valldigna ha expressat el seu malestar i condemna davant la moció de censura presentada pel Partit Popular i per la transfuga Karina Vercher. “Vercher, que se supose que hauria de representar els votants d'esquerres que l'han votada, donarà l'alcaldia a la dreta".

Compromís també s'ha preguntat “amb el suport de qui actua la regidora Vercher?" Actualment, Karina Vercher no compta amb el suport del seu partit, i  forma part del grup EU, de manera cautelar, per una decisió del tribunal contenciós administratiu. Sobre açò cal dir que el tribunal del civil, no ha volgut posar cap mesura cautelar, per tant i a tots els efectes no pertany i està expulsada d'EUPV.

Amb esta situació, la decisió adoptada pel Partit Popular i la regidora transfuga Karina Vercher aboquen a una situació d'incertesa judicial a l'Ajuntament de Tavernes. "I açò no s'entén si no és per l'afany de protagonisme, manca d'escrúpuls ètics. El PP està disposat a qualsevol cosa per aconseguir el poder", un poder que va perdre en no revalidar la dreta la seua majoria absoluta.
 -

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Espere que tingau advocats que puguen fer-li la contra als del p punt p punt i arribar fins al tribunal europeu si fa falta. Estos del pp implanten una llei antitransfugues, i són els primer en incomplir-la quan els interessa. Eixos són els de les ales: interessats i sense cap tipus d'ètica moral.