L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 31 de maig del 2013

I Concurs de Fotografia Digital "Els nostres paratges". Termini de presentació: 2 de juny


El concurs està obert a qualsevol participant i la temàtica són els espais naturals i els paratges emblemàtics de la Valldigna. Per a participar-hi, els interessats hauran d’enviar al correu concursma@tavernes.org un màxim de 3 fotografies en format JPEG o TIFF, amb una grandària de 1.024 x 1.024 píxels. El pes de cada un dels arxius no pot excedir els 3 Mb, en un únic correu. A més, hauran d’indicar les seues dades personals.


Hi haurà tres premis segons la categoria: infantil/juvenil o adults. En categoria infantil/juvenil, primer premi una bicicleta de muntanya, segon una càmera fotogràfica i tercer material de muntanya. En la categoria d’adults, primer premi 200 euros, segon 100 euros i tercer 50 euros. El termini de presentació s’acaba el 2 de juny.


Un jurat format per especialistes i professionals de la fotografia, representants del CETV i del GMV i dos tècnics de l’Ajuntament decidiran les fotos premiades. Els premis es lliuraran en un acte oficial en el Molí del Pla el dia 15 de juny a les 12 hores.


La web de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna www.tavernes.es posa a l’abast de tots els aficionats a la fotografia les bases de participació. El concurs està organitzat per la Regidoria de Medi Ambient.


En la web municipal de l’Ajuntament de Tavernes estan disponibles les bases de participació en la primera edició del concurs de fotografia digital, amb el nom de Els nostres paratges naturals. 
-