L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 28 de maig del 2013

Tavernes estrena nova web municipal amb una decidida aposta per la transparència

Hui dilluns 27 de maig, la nova web municipal ha fusionat les dues webs oficials que l’Ajuntament de Tavernes mantenia actives fins ara: tavernes.org i tavernes.es. Des de hui, la pàgina web oficial corporativa passa a ser www.tavernes.es.
 
Els usuaris que fins ara havien d’alternar les dues pàgines web ho tenen a l’abast en una única pàgina, www.tavernes.es. A l’hora de presentar els continguts, estan enquadrats en les opcions de: Ajuntament, Serveis, Tràmits, La Ciutat i Notícies.

Proveïdors, contractistes i usuaris en general tenen totes les ferramentes que la Regidoria d’Administració General, Modernització i Règim Interior ha adaptat en la nova web municipal.

La regidora de Modernització i Règim Interior, Vanessa Martí, ha indicat que “la fusió i optimització de les dues webs ha estat un procés molt complex, en què han participat molts funcionaris, amb un esforç digne de menció de l’Àrea de Règim Interior i el Departament d’Informàtica. La web està en un procés continu de canvi i millora, que continua i continuarà per a millorar el servei que l’Ajuntament ofereix als ciutadans, proveïdors i contractistes. I, a més, la nova web és un reflex de la política d’informació i transparència de la gestió del govern municipal, que, a més, integra les xarxes socials”.

La transparència municipal és un dels capítols desenvolupats en la web, que posa a l’abast de tots els usuaris el conjunt de la informació de la corporació, la transparència economicofinancera, en la contractació de serveis, en matèries d’urbanisme i obres públiques, en la planificació i organització de l’Ajuntament i en els convenis subscrits i les subvencions atorgades.

D’esta forma, l’Ajuntament de Tavernes assegura la total transparència en la gestió municipal i l’accés fàcil dels veïns a qualsevol informació de la ciutat. A més, el ciutadà també podrà fer servir la nova web per als seus tràmits de forma telemàtica. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora!

Anònim ha dit...

Molt bona feina regidora!!! Els de "ja era hora" ni cas... pardal que vola a la caçola.

Salvador ha dit...

Felicitats per la web de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, però crec que hauria d'haver estat licitada i publicitada perquè les empreses i professionals de Tavernes que ens dediquem al disseny poguéssim desenvolupar (fomentar el comerç local), per altra banda, es troba a faltar que no estigui en anglès, francès i castellà, ja que hem de recordar on som, i el turisme que ens visita cada any. De totes maneres, reitero la meva felicitació, és positiu que l'administració s'aproximi al ciutadà.