L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 17 de maig del 2013

La Falla Passeig renova els artistes fallers



Juan Carlos Donet, en la falla gran, i Natxo Peiró, en la infantil, tornaran un any més a construir els monuments de la Falla Passeig. Ahir dijous es va firmar el contracte amb els dos artesans, un acte que va presidir Toni Gómez. 

Segons hem pogut conéixer la Falla Passeig montarà un monument que desenvoluparà el tema "corren mal temps per als quatre elements". Aquest tema s'havia decidit ja fa temps, i la falla ni s'hauria plantejat canviar-lo davant els darrers esdeveniments en la política local.
 
El recentment elegit president de la falla per a l'any 2014, el del 30 aniversari, Toni Gómez, ha manifestat que "ens sentim orgulloso dels nostres artistes i per això un any més confiem de nou  amb ells". La signatura dels contractes ha comptat amb la pressència del president infantil Borja Ortega, del delegat de monuments, Emilio Fonseca, i molts membres de la comissió. 
-