L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dissabte, 11 de maig del 2013

El trinquet de Tavernes ha acollit avui dissabte els quarts de final dels Jocs Escolars valencians en la modalitat de raspall, categoria benjamí.




Les partides han comença a les 9:30 hores, quan s’han enfrontat Oliva C (blau) contra Onda (roig), partida amb resultat de 25-20. A les 10:30 hores jugaven el Bicorp (blau) contra Oliva A (roig), que ha tingut un resultat de 25 a 10. La tercera partida s’ha hagut d’anul·lar per la no compareixença de La Font B (blau) que jugava contra Bicorp A (roig). La darrera partida enfrontava al Genovés (blau) contra Piles (roig), i el resultat ha estat de 25 a 10. 

 
Feia goig vore els menuts (benjamins) com juguen al raspall i com són capaços en molts moments d’oferir jocs amb una bona tècnica, amb domini de la pilota i saber “posar-la” allà on cal. 
 

Tot un encert de la regidoria d’Esports dur a Tavernes aquestes eliminatories i com no, recordar la tasca de Juanjo Sala, una de les “almes maters” d’aquest esport i sempre col·laborant en la promoció del nostre esport nacional.

El trinquet cal dir que presentava un bon aspecte de manteniment, i encara que sempre queden algunes cosetes a fer, les actuacions de millora, com han sigut la reparació dels focus del minitrinquet, col·locació d’una malla metàl·lica en el sostre, pintar i condicionar-lo són coses que es noten, a banda de l’aportació de material a l’escola de Pilota del Club o la promoció durant el Festivern.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore, i dic jo on estava el regidor d'esport per donar la benvinguda o fer la cloenda d'un event amb tanta importància?

Anònim ha dit...

Doncs està ben clar i ho diu La Cotorra en una altra crònica: atenent, treballant perquè isquera be i participant en la Volta a la Valldigna, on hi havia 300 veïns i veïnes de Tavernes participants i cal recordar que era la seua regidoria l'organitzadora, la responsable i tot el demés i no col·laboradora com en el trinquet.
A més, com que no és Déu, no pot estar en totes bandes al mateix temps.
I a la vesprada, va estar en el concurs d'escalada del Centre Excursionista. Més ja no pot ser.

Juanjo Sala. President CPLV ha dit...

Per aclarir este tema, dir que la Federacio de Pilota ens comunica al club la designació de seu el dijous de la mateixa setmana. El divendres ho comuniquem al tècnic d'esports per instalacions i al gabinet de premsa de l'Ajuntament per la difusió. Si anomenem que avisen el regidor pero també diguem que com son eliminatòries i no finals, no hi ha entrega de trofeus, i no es imprescindible la visita dels polítics. Encara que la pilota començara a les 9'30 potser li vinguera justet per l'eixida a les 10h. de la volta ciclista.
Tampoc des del club li donem massa importància a eixos aspectes, trobem mes important la gestió publica i sobre això reconeixer com diuen per ací, s'ha millorat l'ajuda en instalacions (pintura i tela metalica).
Al mateix temps donar a conèixer que continuem amb un conveni econòmic amb l'Ajuntament on arrosseguen greus mancances des de temps de gestions de l'anterior govern. Tal com li feren saber al nostre regidor Sr. Llacer i sabut entre la gent del club, duguem des de l'any 2007 en que ens van retallar dels 3800€ que ens pertocaven a tan sols 2000 fins l'any 2011. En el 2012, primer conveni amb l'actual govern i coneixent el problema es llavaren les mans i ens retallaren com a molts altres el 20% famós quedant-nos en 1600€ per a escola i equips sèniors. Dit açò, es clar que la majoria dels materials i monitoratge actuals son despeses finançades pels pares de l'escola de pilota i els socis.
Agraïm molt la millora en instalacions, encara que des de que governara el PP fa quasi deu anys que els equips sèniors han de competir en Xeraco.
Hem de contar que al 2007 sembla que l'augment de numero de clubs es va compensar un repartiment amb una gran retallada d'uns pocs, entre ells la pilota, quedant igual o amb major subvenció tots els clubs "grans" del poble.
Amb la possible restauració del agravant comparatiu el club va proposar ampliar les obligacions del club amb el poble, com partides exhibició al carrer, promoció a les escoles i instituts i campionats d'estiu. La contestació política, a la signatura dels propers convenis per al 2013.
Amb el Festivern ja vam demostrar la nostra disposicio, en colaborar en la difusió de l'event, treballant a cost zero per a l'organitzacio i per a l'Ajuntament

Anònim ha dit...

Voldria saber si el Trinquet del poble, el que dona nom a la famosa Plaça del Trinquet, està en funcionament. No podríen habilitar-lo si no es així?

Juanjo Sala. C.P. La Valldigna ha dit...

Crec que tot el poble que tenia un poc d'interés en el nostre esport estava enterat de com es va gestionar aquell tema. Sí, dic aquell per que ja fa prou anys es va tancar el nostre trinquet de Manolete (nostre per l'afició,de Manolete pel propietari que el regentava) per com va el món de la pilota professional. Amb l'intent per part de la familia en vendre'l a l'Ajuntament, es va vore l'abandó municipal del nostre esport, on es taxava la compravenda en només 150.000€ al no poder vendre's per la zona i per ser tot el solar interior. En el Club estàvem al dia ja que els interesats ens animàven a fer pressió a l'Ajuntament, cosa que no férem donat el clar desinterés en aquell govern per la pilota. Potser fora per animadversió a algunes persones del nostre club que expressàven públicament el descontent en alguns aspectes de les seues polítiques, entre altres, esportius, sino no trobem cap altre motiu de pes.
Les excuses eren vàries, els regidors Enguix i Ribis ens parlàven de ciutat de la pilota al Vergeret, que al trinquet de Manolete hi havia que fer molta obra, accés a discapacitats,etc,etc. Deurien ser despeses properes al pressupost on ara PP i Diputació han aprovat per Gandia de 700.000€ pel nou trinquet i 400.000 per una escoleta,quan Gandia no ha tingut mai escoleta ni Club actiu. Altres afins al PP local dien ximplement (per boca del sr. Vidal) que no era viable (bona explicació), que no tenien diners (per a això) o que demanàven molts diners (es pot preguntar a l'empresa tèxtil local que l'ha convertit en taller de roba quant els va costar). Tampoc sabien que hi havien subvencions específiques de Diputació per renovar o construir canxes de pilota valenciana amb gran percentatge de financiació (crec recordar un 90%). Bé, pues es va vendre a un particular, es va tombar tota la grada-escala lateral i a treballar. No s'ho creuen quan de fora ens pregunten que passa amb el trinquet, costa dir el que passà amb un dels millors trinquets del Pais.
Però no acaba ahí la cosa, el més fort es que després demanàrem que ampliaren el minitrinquet de 40 a 50 metres, tombant graderies i allargant-lo d'un extrem, aprofitant l'estructura i estalviant diners d'un nou. D'altra manera ens seguim obligats a competir fora, la Federació demana 50 m. de llargada. La resposta la vam vore al cap d'un any, en vespres d'eleccions, en forma de vestidors pel futbol i camps de petanca que impedien una futura remodelació de la instalació. Ni tansevol ens van renovar el vell acondicionament del minitrinquet, on actualment s'ha demostrat que no era problema de diners sino de voluntats, la tela metalica va caure a terra rovellada mentre n'instalàven de nova a la pista blava adjunta a la pilota, els focos els desmuntàven del trinquet per bescanviar els que es trencàven pel poliesportiu i les parets negres de balonades perque quan plovia entràven a entrenar altres clubs.
Esperem que quan aplegue el moment, amb el govern que siga es tinga a bé dotar a l'afició d'unes canxes adequades, cobertes, i modernes, per damunt de personalismes i polítiques. El qui guanyarà o perdrà serà el poble.