L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 de maig del 2010

Sobre vigilància....


Un lector per correu electrònic es qüestiona perquè han de vigilar els Troyanos l’exposició de la Biblioteca quan, diu, ho poden fer funcionaris de cultura o altres empleats. Ens diu que “he anat algunes voltes a l’exposició de dalt de la Biblioteca i he vist que la vigilen Troyanos i pense si és precis llogar una empresa quan la faena la pot fer els funcionaris de la casa de la cultura o empleats de l’ajuntament i nos estalviem alguns euros”.
El lector continua preguntant “si no n’hi ha més gent en el poble per contratar, i sempre els ho donen als mateixos el vigilar, o les discoteques de festes i també la ràdio o portar la casa dels joves”.

Com que no som l’ajuntament ni el govern municipal no t’ho podem respondre. De tota manera, si podem informar tothom que entre les atribucions de l’alcaldia està contractar si no ultrapassa la quantitat d’euros autoritzada en la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local.
Un altre tema és si es pot pagar factures per davall d’eixa quantitat a la mateixa empresa i de forma continuada sense un procediment public de contractació. Sembla ser que això ho plantejava l’oposició quan va demanar un informe de secretaria sobre el tema troyanos pel seguit de rebuts mensuals pagats els darrers anys per vigilancia feta, entre altres, dels camions de FCC o la Casa de la Cultura.
Quantitas que pugen milers i milers d'euros...

-

9 comentaris:

Quemanieta! ha dit...

Si home, va. ¿Tu als administraius d'una empresa privada li demanes que facen la vigilancia de l'edifici? A que no. Doncs als funcionaris tampoc. Si et pareix també que netegen ells l'Ajuntament. Cada ú a lo seu, t'agraden el funcionarios o no. Altra cosa és perquè sempre contracten a la mateixa empresa de vigilància.

Autor ha dit...

Jo no tinc res contra els treballadors i vullc saber per que els treballadors de l'ajuntament no poden vigilar o si no t'agrada dir vigilar, dire que estiguen al cuidao.
Tota la vida han estat al cuidao de totes les coses de les exposicions i no estan des de que n'hi han Troyanos. O que ho facen els municipals, o tampoc es eixa la seua faena?
Que ganes d'agarrar el rabano per les fulles abans de comprendre que vullc plantejar que no s'emporten sempre els mateixos els beneficis.

Anònim ha dit...

Contestant a Quemanieta, sols dir que eixa feina no la farien el administratius, pero el recorde que no sols dels administratius hi han treballadors a l'ajuntamnet. Hi han operaris i dones de la neteja que despres podrien netejar l'exposició. Crec que la feina de guardar les exposicions la podrien fer els treballadors que te l'ajuntamnet i no enriquir sempre al mateixos. Molt mal per part de la corporació i espere que l'oposició diga algo al respecte.

Quemanieta! ha dit...

Jajajaja ¿¿¿Una dona de la neteja??? I si hi ha cap problema, com es defensa, ¿amb la granera? jajajaja això ha estat bo.El mateix dic dels operaris. Cregueu que es igual ara que fa 50 anys i NO.La seguretat no es la mateixa i deu encarregar-se d'esta faena una empresa que es dedique a això, siguen Troyanos o Espartanos, em dona igual.
De policies no hi ha prou, vullgam o no.Però si hi hagueren, jo no els posaria a controlar una exposició, considere que deuen vigilar més el poble, la platja i els camps. Sou dels tipics que creu que els que treballen a l'Ajuntament s'encarreguen de tot, des de tributs fins cultura.Viva la ignorancia, senyors!!. Per una vegada, penseu que es faria en una empresa privada.

Anònim ha dit...

Igual dóna que vigile la dona de la neteja que el Troyano. Per a mi la seguretat que ofereixen ´s la mateixa, perquè ni la dona ni el Troyano van a fer res: el Troyano perquè no té cap autoritat ni funcions, com la Policia Local.
Els milers i milers d'euros que s'emporta l'empresa Troyanos, l'ajuntament els hauria pogut dedicar a contractar policies locals i aquest si que poden actuar com cal, i no pagar Troyanos per fer el que fan: passejar-se.
Jo ho veig així.
Quemanieta ¿cobra o té alguna cosa amb els Troyanos?
I això de que la policia local no pot vigilar una exposició ¿on ho has llegit? Mira-t'ho perquè és una tasca com altra de vigilancia i seguretat.

Quemanieta! ha dit...

Anonim: no tinc res a veure amb els Troyanos. Repetisc que em dona igual qui faça la vigilancia. En ningun lloc dels meus comentaris es diu que els policies no "puguen" vigilar les exposicions, el que dic es que,per a mi, abans que una exposició,millor que vigilen el terme, que falta fa. Estic molt d'acord que deurien contractar més policies i menys troyanos, o millor encara ningun, però les coses estan com estan. És el govern que heu triat.

Anònim ha dit...

D'acord. Excepte en el que "heu triat". Millor: el que hem triat (la col·lectivitat) amb INDEPÈNDENCIA del vot de cadascú.
Anònim d'abans

Indesidenter ha dit...

Dec ser més major que vosaltres. He vist estar a l'atenció i cura d'exposicions i altres events culturals tant a Fabiola, com a Vicent o a Vicent Peris (d'això ja en fa més anys), tots funcionaris i treballadors de l'àrea de cultura de l'ajuntament.
Eren els temps d'exposicions en l'Hospital o la Sala de l'antiga CENS (on estava fins fa poc la biblioteca).
Era el costum.
Per a mí - és la meua opinió -millor això que el sistema actual de Troyanos, fins i tot comptant amb la gratificació que se'ls poguera donar als treballadors de la casa per les hores de demés i fora l'horari.
I deixe de costat, perquè ja les heu fetes vosaltres, les reflexions sobre que sempre s'emporten els beneficis els mateixos.

Anònim ha dit...

la pregunta es sencilla. pot una persona impedirme l´entrada a un recinte public no siguent esta autoritat publica? es que dins de un recinte privat val pero en un public la força de seguretat deuria ser publica