L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dimarts, 25 de maig del 2010

La Generalitat encara deu les ajudes al lloguer de 2009 a 800 joves. ¿Tu eres un dels afectats?

L’organització juvenil d’Iniciativa del Poble Valencià, del grup Compromís de les Corts Valencianes, ha fet una crida a la societat valenciana perque envie correus electrònics al director de l’IVAJ, Adrián Ballester, i a la conseller a de Benestar Social, Angélica Such, per demanar-los que deixen de ser “uns morosos i que paguen l’ajuda de lloguer del 2009 als joves”.
Joves amb Iniciativa ha encetat una campanya per reclamar a l’IVAJ, entitat que ha de fer efectives les ajudes, que pague el que li deu a més de 800 joves valencians, que ho estan passant molt malament per les nefastes polítiques del PP a la Generalitat i del PSOE al govern central, polítiques que ens ha dut a la taxa d’atur juvenil per damunt del 40%.
Joves amb Iniciativa ha enregistrat una queixa davant el Síndic de Greuges per denunciar esta situació i que prenga cartes en l’assumpte. Si estas afectat per aquest endarreriment pots denunciar la teua situación a través de la web de la Sindicatura.
http://portales.gva.es/sdg/
.