L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de maig del 2010

La fusió de la CAM és un colp molt dur a l'economia valenciana i s'ha fet sense que el Govern Valencià s'haja assabentat


El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha lamentat l'anunci de la fusió de CAM perquè "li han donat un dur colp a l'economia valenciana i és un pas més en la desvertebració de la nostra terra, una cosa de la que té gran part de culpa Camps i el seu govern".
De tot el procés "el Consell no ha liderat res i sembla ser que s'ha assabentat de tot per la ràdio". A més, el parlamentari valencianista ha criticat a Jorge Alarte perquè "va anar a Alacant per a tendir una cortina de fum perquè la fusió ha anat contra direcció al que deia ell".
Segons el líder del BLOC la fusió que es va donar a conèixer a última hora de la vesprada d'ahir dilluns "és una autèntica olla madrilenya, on s'han ajuntat caixes controlades per PP, PSOE i regionalistes i que desembocarà, més ràpid que tard, en una absorció de la nova entitat per Caja Madrid, per a crear una gran caixa espanyola on la part alacantina no pintarà absolutament res".
Compromís s'ha mostrat sempre a favor de la unió de les dues grans caixes valencianes, la CAM i Bancaixa, com un mitjkà de potenciar la nostra economia i els nostres interessos, sense deixar-los en mans de ningú.

-Redactat a partir de la nota de Compromís-Bloc
-