L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 de maig del 2010

L'ajuntament celebra el ple ordinari de maig

El consistori celebrava anit el ple ordinari corresponent al mes de maig i que podem considerar de pur tràmits pels temes tractats.
L’aprovació del projecte tècnic de l’obra de restauració del Moli Vell (el situat al Camí Pla) i de l’ermita de Sant Llorenç, a la partida d’Alcudiola ja prop de Favara, es feia de manera conjunta i com un únic projecte del PiP, més conegut com a Pla Confiança de Camps. Unanimitat total del consistori a l’hora d’aprovar el projecte que té com a objectiu recuperar el patrimoni local.
Encara que es podía pensar que, inicialment i mentre arribava la subvenció, l’ajuntament es faria càrrec del cost en ser una obra que té delegada i acceptada, en la sessió es confirmava que començaria quan es reberen els diners de la Generalitat. El projecte es pot adjudicar per un valor sobre els 200.000 euros.
La unanimitat del consistori no es va mantindre a l’hora d’aprovar els convenis de subvenció plurianual (quatre anys) per a les esglésies de Sant Pere i Sant Jose. El conveni contempla una subvenció anual de 12.000 i 6000 euros, respectivament, que s’han de dedicar a la reparació, manteniment i millora física dels dos edificis. El PSOE va donar llibertat als seus regidors perquè votaren el que consideraren millor.
El resultat de la votació va ser: vots a favor del PP, Bloc i la regidora Carmen Canet, del PSOE; vot en contra d’EU i abstenció dels altres regidors del PSOE.
Altres punts de punts de l’ordre del dia serviren per ratificar els dos decrets de la regidora delegada de Foment Local que demanava subvencions i aprobar tràmits per a tallers d’ocupació i Escola Taller de la localitat i diversos punts d’Economia local, on s’aprovava algún reconeixent judicial de crèdits i altres de modificació de crèdits.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si senyor, com a temps de Don Paco, diners públics per a l'església.... amb les deficències que te el poble en altra tipus d'equipament....

El que vullga església que se la pague de la butxaca....