L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dilluns, 31 de maig del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


La primera fase de l'edifici que allotjarà els tallers del Centre Ocupacional la Valldigna per a personaes amb minusvàlua intelectual s'ha acabat. La "Fundació per a la Promoció de Persones Discapacitades de la Valldigna" calcula que el projecte pot costar sobre els 400.000 euros i la Conselleria ha compromés una ajuda sobre els 240.000.
El centre està pensat per atendre 40 persones i tindrà un taller d'usos múltiples en uns sola planta de 240 metres, a més d'una ala adosada que tindrà menjador, oficines, despatxos per a fisioterapeuta, psicòleg, magatzem i sala educativa.
Les obres es reprendran quan l'associació obtinga liquidesa novament, o siga noves subvenciones i ajudes oficials.
-