L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 6 de maig del 2010

La desocupació augmenta a Tavernes

Els valencians hem d'estar procupats per les xifres de l'atur a les terres valencianes. Tothom sap com al nostre País la desocupació ha augmentat, mentre abaixen un poc els nivells a la resta de l’estat español. La nostra comarca també segueix la tònica general valenciana i augmenta, malgrat el repunt general de l’estat.
D’allò que ens ocupem ací a La Cotorra, o siga Tavernes i la Valldigna, direm que Tavernes segueix la tònica en què ha entrat de fa temps: la desocupació que era de 1601 persona el mes de març ha passat a ser 1653 en el mes d'abril. Un augmenten de 37 dones i 15 homes.
Per sectors d'activitat cal dir que en agricultura hi ha 90 desocupats, vuit més que a l'anterior; a la Industria 287, set més que a març mentre que a la construcció que ara en té 243, n’ha disminuït 2. Els serveis és on mes augmenta, n'hi ha trenta més amb un total de 891 i sense cap activitat concreta passa dels 103 a març a 112 per abril.
Si ens fixen en els grups d'edat, segueix essent majoritaria els 518 que hi ha entre els trenta i els trenta-nou anys
Quant a Benifairó podem dir que la desocupació és de 81 persones; Barx en té 107 i Simat 191.