L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 8 de maig del 2010

Compromis proposa a les Corts debats en Canal 9 moderats per periodistes independents

El síndic de Compromís, Enric Morera (BLOC), ha registrat en les Corts Valencianes una iniciativa per instar al Consell a promoure la transparència i la pluralitat en el canal principal de la Televisió Valenciana, Canal 9. El parlamentari valencianista suggereix un programa de debats de política i d'actualitat coordinats, dirigits i presentats per la Unió de Periodistes Valencians.
Morera ha remarcat que enguany se celebra el 30 aniversari de la fundació de la Unió de Periodistes Valencians. Per això, i perquè cal que el govern valencià rectifique i demane perdó per la censura en l'exposició de fotografies Imatges d'un Any, la millor manera de mostrar que el Consell és el govern més transparent d'Espanya, segons diu Camps, és amb un programa setmanal de debats de política i actualitat que no estiga controlat ni dirigit pels comissaris polítics del PP en Canal 9, sinó per professionals lliures i independents.
El passat 25 d'abril, el BLOC atorgà el premi 25 d'Abril a la Unió de Periodistes Valencians, en reconeixement per la gran tasca realitzada en les primers 30 anys de vida de l'organització que no té cap lligam amb els partits polítics i Compromis defensa la premsa lliure que tracte a tots per igual i que servisca per a dir la veritat i informar a la nostra societat.
Remés per Compromís-Bloc