L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de maig del 2010

La Cotorra diu: Jo també sóc Mónica Oltra


La diputada de Compromís pateix persecució política per denunciar la corruptela del PP.
La defensa d’un estat de dret exigeix de vegades manifestar amb rotunditat una clara oposició contra els intents antidemocràtics que atemptem contra ell. Al nostre país i particularment en la ciutat de València s’ha instal·lat un model de govern que ignora a la ciutadania, que vol sotmetre a la societat a una única mirada, que aprofundeix en una visió totalitària de l’actuació política i que encadena la gestió municipal a interessos privats. Ho diem amb claredat: la majoria absoluta en unes eleccions no autoritza per a fer el que es vullga i menys si es fa d'esquenes de la ciutadania i en contra dels interessos generals.
Mónica Oltra representa el rebuig a eixos intents, representa junt amb entitats socials, moviments ciutadans, organitzacions culturals i cíviques una oposició decidida al totalitarisme que, com en altres moments de la història, utilitza les llibertats democràtiques per a surar i estendre’s, que utilitzen els poders de l’estat per a atrinxerar-se i que utilitza les institucions per a benefici personal.
La persecució a què estan sotmetent Mónica Oltra la sentim com pròpia i per això volem dir que JO TAMBÉ SÓC MÓNICA OLTRA, som tot allò que representa la seua actuació, som junt amb ella els que ens mobilitzem per a defensar un barri, una ciutat, la lluita contra la corrupció, la lluita contra la censura, la lluita contra el totalitarisme.
La proposta del TSJ d'investigar a Mònica Oltra per defensar aquests valors i sota la suposada “resistència a l'autoritat en el desallotjament del barri valencià del Cabanyal” no és més que la culminació de la persecució política de tota aquella persona que no comulgue amb el pensament únic globalitzat. Si se li persegueix a ella se’ns persegueix als que compartim amb ella aquests objectius.

http://jotambesocmonicaoltra.blogspot.com

http://www.levante-emv.com/valencia/2010/05/19/tsj-investiga-oltra-resistencia-derribos/706875.html

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/policia/lleva/Monica/Oltra/TSJ/disturbios/Cabanyal/elpepuespval/20100520elpval_2/Tes

http://www.elmundo.es/elmundo/2010/05/19/valencia/1274281095.html

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Van a per Mònica Oltra. No és cap revelació. Volen posar fi a la seua carrera política. ¿Qui? Té molts enemics. És el preu de l’excel•lència. I anant per Oltra, van a per Compromís. I van a pel Bloc i per Iniciativa. Fan nosa en un espai polític que volen només de dos.
És el preu de l’excel•lència. Qui trau el cap, olora el “perfume de flor de cuchillo”. Ho sap Oltra. I també ho sap Ángel Luna, que s’ha enfrontat a dos reprovacions del PP per investigar la trama Gürtel.
A Mónica Oltra, de Compromís, una de les més incisives a l’hora de traure-li els colors al Molt Honorable, la volen fora de l’hemicicles de Les Corts. No li perdonen la samarreta amb “Es busca” davall el rostre de Camps o que cridara “Gürtel” amb suficients decibels com per a ser escoltada ací i en part de l’estranger.
Eloqüent, sarcàstica, precisa, de sintaxi esmolada. Són alguns dels qualificatius que la defineixen. Oltra és una bona política. Només s’ha de passar una temporada en Les Corts per comprovar-ho.
Oltra es un gran valor a protegir de l’extinció que alguns promouen. Potser sabedors de què apunta amb força en les enquestes que barallen els grans partits.
Ara busquen la seua inhabilitació per resistència a l’autoritat.
La sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia Valencià ha incoat diligències prèvies contra la diputada a les Corts per Compromís i membre d'Iniciativa pel Poble Valencià per possible “resistència a l'autoritat en el desallotjament del barri valencià del Cabanyal”.
Al mateix temps, el tribunal no es declara competent per investigar les càrregues de la policia tot i haver-hi denúncia de la diputada d’EUPV, Marga Sanz, en una actuació dels agents que fou en el mateix moment en quà s’acusa Oltra, també aforada, de resistir-se a l’autoritat.
El comunicat del TSJ es va fer públic un dia després que la portaveu de Compromís anunciara que tornarà a denunciar el president de l’alt tribunal valencià, Juan Luis de la Rúa, per prevaricació. Juan Luis de la Rúa també és membre de la sala que ara la investigarà.