L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

diumenge, 2 de maig del 2010

Moltes ciutats abaixen l'IBI. Tavernes el puja el 20%


Un lector ens envia el següent:

"En relación con la subida del IBI en Tavernes, adjunto un escaneo de un periódico gratutito de la comarca de L`Horta donde se aprecia que en otros municipios no sólo no suben el IBI sino que lo bajan, y que además es una tónica general en vista de la situación actual de la economía".

Agraïm la informació i l'escaneig.
En general, i com diu un dels quadres subratllat, el tipus mitjà d'enguany a la comarca de l'Horta és el 0'75% i fa dos anys estava en el 0'81%. A més, l'unica localitat que ha pujat l'IBi ha estat Xirivella, un 2'5% (qui pillara eixa pujada, front al 20% de Tavernes!!!), mentre que la resta han tingut pujades del 0% o fins i tot abaixades, que és el cas d'Albal, Aldaia, Catarroja, Manises, Mislada, Montcada, Paiporta, Paterna, Quart i Torrent.

Ho podeu vore en el quadre. Si feu clic al damunt, s'agrandirà.
-