L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

diumenge, 30 de maig del 2010

El C.B. Rangers ascendeix a la Divisió d'Honor B del bàsquet en cadira de rodes


El C.B. Rangers de València ha assolit brillantment l'ascens a la Divisió d'Honor B del bàsquet en cadira de rodes, en la fase d'ascens que aquest cap de setmana s'ha disputat a Avilés.
El torneig va començar el dissabte al matí amb l'enfrontament entre els dos equips valencians. En un partit d'infart -que va precisar de pròrroga al concloure el temps reglamentari amb empat a 39- els Rangers es van imposar finalment a Minusvàlids d'Elx per 44 a 41.
L'amfitrió Ortoibérica i el Rangers de València tancaven la jornada. Els valencians no van deixar escapar la seua oportunitat i van complir amb el seu paper de grans favorits a l'ascens. Van vèncer per 47-58 als avilesins i van certificar el tan anhelat ascens de categoria.
El partit d'avui diumenge entre el Reus Costa Daurada i els valencians ha estat un pur tràmit, ja que ambdós equips van conquerir ahir l'ascens. Finalment, els Rangers s'han imposat als catalans per 49 a 37, assolint la primera plaça del torneig i tancant una inmillorable participació.
L'equip agraix als afeccionats i institucions el suport rebut, que ha estat fonamental per a assolir aquest èxit esportiu. Des d'ara mateix, el club ja treballa en el projecte esportiu de la propera temporada, que ha de ser la de la consolidació en la nova categòria del bàsquet en cadira de rodes.

Des d'ací, us donem l'enhorabona i en especial a Fran Chordà, jugador de l'equip, i president de Valldigna Accessible.
.