L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dilluns, 3 de maig del 2010

El regidor de Tavernes, Jordi Juan, elegit subsecretari de la Valldigna del Bloc Jove

Remés pel Bloc Jove de la Valldigna
El portaveu i regidor del Bloc de Tavernes, Jordi Juan, ha estat elegit subsecretari territorial de la Valldigna en el Congrés del Bloc Jove celebrat a Benifairó el passat cap de setmana. El congrés va reelegir Alícia Izquierdo com a secretària comarcal del BLOC JOVE de la Safor-Valldigna.
El tercer congrés comarcal del BLOC JOVE de la Safor-Valldigna celebrat a Benifairó de la Valldigna va comptar amb una gran representació dels joves de la comarca que representaven els col·lectius locals a l'hora de fer balanç del darrer any i mig i marcar les bases i les línies de treball dels propers dos anys.
Alícia Izquierdo, qui va revalidar la secretària comarcal, va ser l'encarregada de realitzar la memòria de l'organització. Izquierdo va destacar el paper dels membres del BLOC JOVE al si del partit, en tots els àmbits: autonòmic, comarcal i locals. “El partit ens ha donat la veu i responsabilitat; i estem sabent respondre”. A més, es va mostrar especialment il·lusionada perquè en el seu equip mostra amb un bon nombre de dones compromeses i amb una capacitat de treball demostrada: Helena Malonda, Laura Morant, Anna Garcia...
Izquierdo va continuar animant els joves de la comarca a continuar en tots i cadascun dels àmbits en què han treballant des d'una òptica en positiu i amb un discurs marcat per les propostes pròpies: “ja n'hi ha prou de parlar del que han fet uns i altres; des del BLOC JOVE tenim propostes bones i sabem dur-les a terme. Solament hem de fer-ho saber a la gent; amb el nostre llenguatge, sense caure en la trampa i els jocs de la resta de partits”.
La principal novetat és la incorporació d'Helena Malonda com a secretària d'Organització. Malonda ha estat elegida recentment secretària del Consell de Joventut del País Valencià. Xavi Martínez i Jordi Juan com a subsecretaris territorials de la Safor i la Valldigna, respectivament. A la coordinadora, se sumen cares noves com Montse Cabrera, del col·lectiu de l'Alqueria de la Comtessa, i Miquel Aleixit, fins ara president del Consell dels Joves de Gandia.
L'acte van comptar amb els membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Benifairó (BLOC) i el secretari general del BLOC JOVE, Fran Ferri, candidat dels joves nacionalistes a la Coalició Compromís. La cloenda la va fer Enric Morera, secretari general del BLOC i síndic del grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes.
-