L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 20 de maig del 2010

"Chakra" de Tavernes guanya el concurs de música "Calaix Jove" de la Safor


Desvanits i contents tenim el grup de metal de Tavernes, “Chakra”, que avui han sabut que és el guanyador del concurs de música “Calaix Jove” de la Safor. La final com vam informar es va celebrar dissabte a la localitat de Rafelcofer i l'ésser els guanyadors els suposa rebre el premi establit de 500 "l'euros", que no està gens malament, eh? Per a ser el primer...
Ara esperem que convideu a una cerveseta els amics i que ho celebreu també a la salut de tots els que desitgem que els èxits continuen i que arribeu tan lluny que deixeu de costat a grups com Judas Priest, per exemple.
Els altres grups finalistes foren “Escac al rei” i “Donant pel sak”. El concurs s’incloia dins dels actes programats de la VII Trobada de Joves de la Safor.
Enhorabona i sort a Llorenç, el baixista i cors; a Juanvi, guitarrista; a Dario, guitarrista; a Carlos, veus i a Javi, a la bateria i cors.

www.myspace.com/grupchakra
-

3 comentaris:

pepegall ha dit...

Enhorabona pel premi, i que no siga l'ultim.

Anònim ha dit...

Els components de Chakra volem agrair a tota la gent que ens ha seguit des del primer dia i que ens ha fet continuar amb la il·lusió de sempre. Este premi no és només nostre, és de tots vosaltres, que heu vingut als diferents llocs on hem tocat per donar-nos el vostre suport. Estem orgullosos de representar el nom de Tavernes i continuarem lluitant perquè així siga. Moltes gràcies a tots i visca el rock n' roll!

Anònim ha dit...

QUE GRANS SOU !!!!
AMUNT CHAKRAAAA ...

Ahi estarem sempre per a donar suport.