L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 31 de maig del 2010

La música del saxo i l’oboè protagonitzen un excel·lent recital a l’Escola de Música de Tavernes


La música d’oboè i saxofó van ser protagonistes de l’audició què ahir diumenge, 29 de maig, van oferir els instrumentistes Francesc Xavier Martí Lozano (saxofó) i Joan Baptista Gonzàlez Montero (oboè) amb l’acompanyament del pianista Telmo Gadea, a la sala d’audicions de l’Escola de Música de Tavernes.
La primera part del recital va començar amb la interpretació de “Fantasie Pastorale” de E. Bozza i acabar amb “Morceau de Salón” de Kalliwoda, peces per a oboè i entremig, “Fantasia sobre un tema original” de Demersseman, per a saxo. La segona part va ser inciada amb el “Concierto en Mi bemol” de A. Glazumov, per a saxofó i tot seguit “Oblivion” de A. Piazzolla, per a oboè. L’audició va acabar amb la interpretació de la peça per a saxo “Concert nº1”, del propi saxofonista F. Xavier Martí, la seua òpera prima. Fora de programa els dos instrumentites fan oferir, al nombrós públic assistent un duet amb acompanyament de piano.
-