L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de maig del 2010

Compromís afirma que el millor per als valencians i la economia és la fusió entres caixes de la terra, com reconeixen les associacions empresarials

El secretari general del BLOC i portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera aposta per una fusió de la CAM i una entitat de la terra i no de fora del nostre territori. El BLOC i Compromís han defensat sempre que el millor per a la nostra economia, sectors productius i la nostra societat és una caixa d'estalvis valenciana forta.
Morera afirma que la la fusió entre Bancaixa i la CAM és el més idoni per a la vertebració territorial i social del poble valencià, perquè enfortiria la nostra economia i el sentiment de pertinença al mateix país, superant les divisions provincials imposades des de Madrid per a fer-nos debils nacionalment.
La maniobra de fusionar la CAM amb Caixa Madrid, segons ha dit, “és una estratègia del PP de Mariano Rajoy, encarregada a Rodrigo Rato i com els valencians tenim un govern feble i poc reivindicatiu, a més d'estar més que callat per temes obvis, no s'han pronunciat en cap moment, ni a favor ni en contra. El silenci de Camps en el tema de les caixes d'estalvi és molt revelador i molt fatídic per a la nostra economia”.
En l'última sessió de control al president de la Generalitat, dijous passat 6 de maig, Compromís li va preguntar per aquest tema i Camps ni es va dignar a contestar, cosa que ja diu molt.
-