L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 21 de maig del 2010

Per a quan diu que el vol? 2002...2004...2006..2008... 201x

Hem visitat el nou institut. Hem volgut informar-vos de com van les obres després del guirigall que es va muntar sobre l’adscripció.
Per cert, res més s’ha dit i hem sabut de l’adscripció. No sabem si els pares afectats han fet arreplegada de firmes, han parlat amb algun responsable de dalt.... Tot silenci a un mes escàs de la fi del curs.
I les obres semblen endarrerides. A només un mes per a la fi del curs. I a poc més de tres mesos de l’1 de setembre, data de l’inici del nou curs 2010-11. I tenint un mes pel mig, agost, que habitualment.... vacances.
I quan penseu que estarà acabat el nou institut? Les imatges d’ahir parlen (clic damunt i les voreu en gran). A setembre, segur que no. A Nadal? Nosaltres diríem a que no: acabar, omplir-lo de mobiliari i tot el que cal per al funcionament, etc. etc. I el trasllat!!! Ai, el trasllat!!! El temps dirà, però potser s’acabarà avançadet el curs, quasi en eleccions. Bona època, no?
Tot apunta a que anem cap un curs 2010-11 de precarietat si, com s’ha dit, els alumnes d’ESO passen a setembre als actuals instituts. La solució serà barracons?.
Esperem que no es culpe del retard al canvi d’empresa o altres justificacions. Només recordar que l’any 1998 començava el projecte, que va restar paralitzat fins fa uns anys. Això caldrà no oblidar-ho, perquè sense la paralització.... xe, que el projecte inicial publicat en el butlleti oficial contemplava el funcionament sobre el 2002... ¡i en aquell temps els diners van estar consignats alguns anys en la partida del pressupost de la Generalitat!.
-