L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 10 de maig del 2010

Al voltant dels talls de les retransmissions esportivess en la TV3

El Bloc ha manifestat que no pot ser que el Govern Valencià s’adrece al Comité de les Regions per demanar més protecció a les llengües cooficials i després incumplisca la directiva comunitària sobre el lliure intercanvi televisiu entre tots els territoris que parlen una llengua igual o semblant entre les regionals i minoritàries. Seria interessant que la Generalitat en prenguera bona nota i se l’aplicara, de cara a eixa “major protecció de les llengües cooficials”.
El Bloc considera que “el que hauria de fer Canal 9 per a guanyar audiència és millorar la seua qualitat i no dedicar-se a impedir la recepció d’altres televisions quan totes dues retransmeten un mateix esdeveniment esportiu”, en referència als talls imposats per Canal 9 a TV3 amb motiu dels partits de futbol o les retransmissions de la Fòrmula 1.
El sistema considera que recorda temps passats predemocràtics, quan Televisió Espanyola obtenia audiències milionàries a base de ser l’única televisió que es podia veure. La direcció de Canal 9 s'hauria de preguntar per què molts valencians prefereixen seguir aquests esdeveniments esportius per TV3 i no per Canal 9, prendre’n nota i provar de millorar així la seua audiència sense recórrer a mètodes coercitius que l’únic que fan és generar malestar contra Canal 9.

Redactat a partir de la nota del Bloc