L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dimecres, 19 de maig del 2010

Comença el sector 12 de la platja


Les obres d’urbanització del Sector 12 de la platja han començat. Des de fa unes setmanes, les màquines aplanen terrenys i comencen a obrir vials i carrers. Déspres vindran les voreres, clavegueram, enllumenat, zones enjardinades, asfaltat…. fins a deixar el sector en condicions per a construir noves vivendes.
El Sector 12 abraça els terrenys que hi ha enfront de la Residència Solimar fins la zona de vivendes al costat del Carrer Baladrera i s’estén també a l’altre costat del canal. És un dels sectors d’ampliació de la platja de Tavernes previstos al PGOU aprovat en el 2004. Hi ha també en el PGOU el Sector 13, el 15, el 6…. però res se’n sap, millor dit, se sap que están paralitzats.
Sis anys després d’aprovar el PGOU comencen aquestes obres. Confiem que les dels altres sectors no tarden tant, encara que siga per donar jornals a Tavernes.
Ara, si les obres les han de fer també empreses de fora…
-