L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de maig del 2010

Celebració del Campament Territorial Valencià


Dissabte i diumenge passat s'ha celebrat el Campament Territorial de València organitzat pel GMV en col·laboració amb l'Ajuntament de Simat i la FEMECV, en la pedania de Pla de Corrals.
L’activitat ha comptat amb més de 350 muntanyencs, vinguts des de tots els racons de les terres valencianes, i pertanyents als 23 clubs de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada C.V. En total, més de 52 tendes de campanya foren instal·lades en la zona recreativa del Pla de Corrals
Entre els participants guardonats cal esmentar, en veterans, José Cloquell Vidal de l'Agrupació Muntanyenca de Villalonga; Emilia García Batxiller del Centre Excursionista de Xàtiva i, entre els més jóvens, els germans Adrián i Laura Monsell Galindo del Centre Excursionista Paterna. El club que hi participat amb més gran nombre de federats ha estat el Centre Excursionista de Benigànim.
El campament va finalitzar amb el lliurament de recordatoris a tots els representants dels clubs assistents i l'agraïment i la benvinguda del regidor de Medi Ambient de Simat, Joan Serra; del vicepresident de la FEMECV, Antonio Davo i Xavi Verdú, representant al GMV.