L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 28 de maig del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


A la fotografia no li calen massa comentaris. Són tres detalls de tres finestrals del Pavelló Cobert. Els altres dos finestrals, que no posem per no fer tan gran la fotografia, estan iguals de trencats. (Si feu clic al damunt els voreu en gran).
Porten així mesos i mesos, temps i temps, de fet des del primer dia de la inauguració. I fa 10 anys. I mai, mai han gaudit d’una simple reparació.
En un lloc de tant de pas i trànsit per les activitats esportives, són per als visitants una bona informació de com van i estan les coses en aquest poble.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

és lamentable l'estat de l'espai públic a Tavernes. Una població que aspira a l'excel.lència turística deuria apostar per un urbanisme de qualitat i amb manteniment. Exemple d'aquesta mala gestió i disseny son els nous espais públics com el passeig ( desèrtic, inhòspit i dessolador), la nova "font-piscina-jacuzzi" de la plaça major...que ja de nous ofereixen una imatge més lamentable que les lames del pavelló

Anònim ha dit...

Aquestes finestres estan trencades del primer any que es va inaugurar el pavelló. No han tingut temps en arreglarles. Sols tenen diners per el que volen. Tenim un govern vergonyos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho diguem:

"Porten així mesos i mesos, temps i temps, de fet des del primer dia de la inauguració".

Sabem que temps enrere es van demanar alguns pressupostos,però no ha arribat mai el compter...