L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dilluns, 24 de maig del 2010

Un vol per la Valldigna


El próxim dissabte a Benifairó tindrà lloc l’activitat “Un vol per la Valldigna” amb els següents actes:


17,30 h Desfilada pels carrers de Benifairó dels Cabuts dels científics Arquímedes, Leonardo da Vinci, Marconi i Einstein.
18,00 h Exhibició aérea amenitzada d’avions i helicòpters teledirigits, helicòpters biplaça i un hovercraft. Ubicació: solar a l’entrada de Benifairó.
21,00 h Presentació en l’Auditori de Benifairó del vídeo “UN VOL PER LA VALLDIGNA”, visionat de diferents vídeos “Copa Icaro”. Amb la col.laboració del president de la Federació de Esports Aeris i un instructor de vol.


L’objectiu és millorar i aportar coneixements de la fesonomia actual de la Valldigna, i fer-ho des de el punt de vista natural, donar a conéixer monuments histórics-artístics i paratges naturals emblemàtics des d’una perspectiva no vista fins ara.
També propiciar un marc o context de debat de cap on es dirigix la Valldigna, i que projectes a nivell supramunicipal es poden fer amb l’objectiu de conseguir la sostenibilitat del territori o potenciar els usos sostenibles del mateix.
Les activitats tenen el suport ila col.laboració de l’Ajuntament de Benifairó i la Mancomunitat de la Valldigna.

-